Miért szaggatnak/lagolnak olyan játékok amik annó full grafikán mentek?
Figyelt kérdés
Már új rendszert telepítettem, biost nulláztam, új vga driver, de ugyan az a hiba.
Már menünél 15fps Pl: Call of duty mw2 játéknál, Prototype 2-nél meg 2 fps menünél, játéknál meg egyáltalán nem tudom, hisz annyira lagolt hogy meg sem tudtam nyitni.
Nem értem miért jön elő ez hiba?!
Yeston HD7850 vga-m van.
2015. febr. 15. 00:25
1/4 anonim válasza:
mikor takaritottad a gépet utoljára?
mikor pasztáztad ujra a GPU/CPU egységet?
2/4 Tengor válasza:
Driverek fenn vannak? HDD kondíciója milyen?
3/4 anonim válasza:
Sok vacak van a gépeden? Sok folyamat fut a háttérben (igen, minden egyes kommentelő kérdésére válaszolj. :D)
4/4 A kérdező kommentje:
A vga-t nem reg pasztaztam ujra. Cpu-t is nem olyan reg mert hutest vettem . ma raktam ujra a rendszert friss driverek meg minden! A HDD kondicioja illetve a teljesitmenye 100/100 SSD-t hasznalok...
2015. febr. 15. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!