Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért írja ki ezeket a hibaüze...

FFDP kérdése:

Miért írja ki ezeket a hibaüzeneteket?

Figyelt kérdés

Elnézést, nem értek túlzottan a gépekhez, abba se vagyok biztos, hogy jó helyre írtam a kérdést.

Amikor belépek egy - egy mappámba kiír egy ilyen hibaüzenetet, hogy "explorer.exe - alkalmazáshiba" "kivétel (betűk - számok) történt az alkalmazásban a következő helyen: betűk - számok.

És egy másik ablakban a hibaüzenet: explorer.exe hibát észlelt, ezért leáll. Természetesen ha rámegyek, hogy mégse, vagy ok kirak az asztalra és a mappát becsukja.

Mi lehet a baj?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2010. márc. 23. 22:24
 1/6 A kérdező kommentje:
Ha ez számít képek, meg filmek vannak a mappában.
2010. márc. 23. 22:29
 2/6 anonim ***** válasza:

szerintem valami beépülő modul lehet a hibás, esetleg egy toolbar.

Rakd újra

2010. márc. 23. 22:33
 3/6 A kérdező kommentje:

"Rakd újra" - mármint a Windowst? Azt azért csak nem, inkább nem figyelek a hibaüzenetekre, mert közben azért tudok dolgozni, csak arrébb tolom a két beugró ablakot.

Köszönöm a a választ.

2010. márc. 23. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Rendszervisszaállítás!!! Ha korábban nem jelentkezett ez a hiba akkor állítsd vissza a rendszert arra a dátumra amikor még jó volt, ehhez nem nagy szaktudás és csak pár kattintás:)
2010. márc. 23. 22:59
 5/6 anonim ***** válasza:

első vagyok!

Bocsesz, nem a Windowst, hanem az Explorert! Lehet letöltöttél egy programot, amiben fel volt ajánlva egy + alkalmazás, amit később nem jól távolítottál el.

Ugye a windowsból az explorert "nem lehet kitörölni" mert a velejárója, így telepítsd újra, vagy frissíts.

Üdv

2010. márc. 23. 23:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Most már nem is csinálja :O Nem tudom mi volt, de mindegy, köszönöm :)

2010. márc. 24. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!