Miért írja ki ezeket a hibaüzeneteket?
Elnézést, nem értek túlzottan a gépekhez, abba se vagyok biztos, hogy jó helyre írtam a kérdést.
Amikor belépek egy - egy mappámba kiír egy ilyen hibaüzenetet, hogy "explorer.exe - alkalmazáshiba" "kivétel (betűk - számok) történt az alkalmazásban a következő helyen: betűk - számok.
És egy másik ablakban a hibaüzenet: explorer.exe hibát észlelt, ezért leáll. Természetesen ha rámegyek, hogy mégse, vagy ok kirak az asztalra és a mappát becsukja.
Mi lehet a baj?
Előre is köszönöm a válaszokat.
szerintem valami beépülő modul lehet a hibás, esetleg egy toolbar.
Rakd újra
"Rakd újra" - mármint a Windowst? Azt azért csak nem, inkább nem figyelek a hibaüzenetekre, mert közben azért tudok dolgozni, csak arrébb tolom a két beugró ablakot.
Köszönöm a a választ.
első vagyok!
Bocsesz, nem a Windowst, hanem az Explorert! Lehet letöltöttél egy programot, amiben fel volt ajánlva egy + alkalmazás, amit később nem jól távolítottál el.
Ugye a windowsból az explorert "nem lehet kitörölni" mert a velejárója, így telepítsd újra, vagy frissíts.
Üdv
Köszönöm a válaszokat.
Most már nem is csinálja :O Nem tudom mi volt, de mindegy, köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!