Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szasztok! Ebbe a gépházba...

Szasztok! Ebbe a gépházba beleférnek az alábbi dolgok?

Figyelt kérdés

Gépház tipusa:NZXT S340

alaplap:MSI H97 GAMING 3

grafikus kártya:MSI R9 390 GAMING 8G

Illetve valamilyen minőségi tápra lenne még szükségem.

Köszönet!

2015. dec. 22. 15:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen beleférnek a dolgok, de helyetted GTX 970-et vennék, mert egy picivel jobb. A táp függ a videókártyától és a processzortól, ami nem tudom hogy milyen.

Ha mégis R9 390 mellett döntöl, akkor egy bármilyen proci mellett elég egy FSP Hyper 700, de nem kell szerintem egy olyan erős táp. Ha egy jó tápot akarsz venni, akkor a Chieftec (nem iarena, nem GPS), FSP, XFX, Corsair (nem VS széria) márkákat ajánlom.

2015. dec. 22. 15:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszod,a processzor vagy i5-6400 vagy i5-4690K lenne.Esetleg privátban zaklathatnálak egy kicsit ?:)) (hardver ügyben természetesen)
2015. dec. 22. 15:31
 3/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Corsair RMx 550

pl.

vagy be quiet! Power Zone 650

vagy

SeaSonic M12II Evo 620

2015. dec. 22. 15:42
 4/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#2 nyilvanos kerdessel jobban jarsz (no persze utolag is ralehet kerdezni amit megbeszeltek)

de aki fsp hyper 700 at ajanln mert eros, az nek tul biztato szerintem...

2015. dec. 22. 15:45
 5/9 anonim ***** válasza:
#3 Ez igaz, csak a mai gamerek percről percre szeretnek tuningolni ezt-azt, és éppen ezért ha egy nagyobb fogyasztású alkatrészt tesznek be, akkor nem feltétlenül muszáj tápot is venni, ha az minőségi.
2015. dec. 22. 16:09
 6/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#5 csakhogy a Hyper miota tuningos gephez keszult tipus?

Hyper bol csak az 500 as eri meg az is csak ha 15ezer korul megy szuken

tuningnal még fontosabb a minoseg es a stabilitas, vagyis ha teljesitmenyben is nagyobbat szeretnenk akkor rendesen megemelkedik az ára is a tapnak, hisz valoszinu agresziv extrem tuningra tervezuk

SLI/CFX rendszer ala meg szinten nagyon jofele tap kellene (tuning nelkul is)

bar van modu is hyper bol de az 500 se igazan eri meg tulzottan dragabb mint a fix, itt mar minimum lenne hogy Aurum szeriara kacsintgassunk ha mar mindenkepp FSP markat akarunk a tapon

2015. dec. 22. 16:17
 7/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
nem mintha a modu a minoseget novelne, hanem hasznos lehet felesleges kabeleket letepni , foleg ha csak kesobb lesz benne masodik vga, csak azert jegyeztem meg hogy a Hyper M sem eri meg sajnos
2015. dec. 22. 16:21
 8/9 A kérdező kommentje:

Koszi a válaszokat idáig még esetleg johetnek.

Akkor a fentbenn ajánlott SeaSonic M12II Evo 620-tápot néztem ki megfelelne ? Valaki bólintson rá,csaknehogy ugyjárjak hogy megveszem aztán nemjo.:)

2015. dec. 22. 17:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, jó választás lesz ha megengedi a pénztárca
2015. dec. 22. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!