Szasztok! Ebbe a gépházba beleférnek az alábbi dolgok?
Gépház tipusa:NZXT S340
alaplap:MSI H97 GAMING 3
grafikus kártya:MSI R9 390 GAMING 8G
Illetve valamilyen minőségi tápra lenne még szükségem.
Köszönet!
Igen beleférnek a dolgok, de helyetted GTX 970-et vennék, mert egy picivel jobb. A táp függ a videókártyától és a processzortól, ami nem tudom hogy milyen.
Ha mégis R9 390 mellett döntöl, akkor egy bármilyen proci mellett elég egy FSP Hyper 700, de nem kell szerintem egy olyan erős táp. Ha egy jó tápot akarsz venni, akkor a Chieftec (nem iarena, nem GPS), FSP, XFX, Corsair (nem VS széria) márkákat ajánlom.
Corsair RMx 550
pl.
vagy be quiet! Power Zone 650
vagy
SeaSonic M12II Evo 620
#2 nyilvanos kerdessel jobban jarsz (no persze utolag is ralehet kerdezni amit megbeszeltek)
de aki fsp hyper 700 at ajanln mert eros, az nek tul biztato szerintem...
#5 csakhogy a Hyper miota tuningos gephez keszult tipus?
Hyper bol csak az 500 as eri meg az is csak ha 15ezer korul megy szuken
tuningnal még fontosabb a minoseg es a stabilitas, vagyis ha teljesitmenyben is nagyobbat szeretnenk akkor rendesen megemelkedik az ára is a tapnak, hisz valoszinu agresziv extrem tuningra tervezuk
SLI/CFX rendszer ala meg szinten nagyon jofele tap kellene (tuning nelkul is)
bar van modu is hyper bol de az 500 se igazan eri meg tulzottan dragabb mint a fix, itt mar minimum lenne hogy Aurum szeriara kacsintgassunk ha mar mindenkepp FSP markat akarunk a tapon
Koszi a válaszokat idáig még esetleg johetnek.
Akkor a fentbenn ajánlott SeaSonic M12II Evo 620-tápot néztem ki megfelelne ? Valaki bólintson rá,csaknehogy ugyjárjak hogy megveszem aztán nemjo.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!