Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Túlmelegszik, leáll a laptopom...

Lord Hidan kérdése:

Túlmelegszik, leáll a laptopom terhelésnél miért? Milyen ram való bele?

Figyelt kérdés

Néha már videóknál is vagy kisebb gépigényű játékoknál is

i3-2330, 4gb ram és egy gtx 540m van benne

konkrétan a dead space-t és az ets2-t próbáltam ki vele ets2 szépen ment közepes graffal 27-30 fps meg volt 2percig max utána 9-10 majd kikapcsol

Leszedtem a hátlapot egyálltalán nem tűnik porosnak vagy ilyesmi de nem egy új darabról van szó minimum 2 éves nem olyan rég vettem netezésre arra még jó is

Notikhoz nem nagyon értek itt is újra lehet pasztázni cput vagy a gput? ha esetleg ramot akarnék cserélni so-dimm kéne vagy so-dimm l?

2015. dec. 22. 13:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, lehet a laptopokat pucolni és pasztázni.

Másrészről, ha játszol is a gépen, tehát terheled, akkor egy aktív hűtés nem árt. USB-s laptophűtőt lehet 5 ezer forintért is kapni, valamivel felette is. Nem kell csodát várni tőle, de egyrészt megemeli a laptopot, nem fog a meleg levegő "odaszorulni", illetve pár fokot csökkenni fog a hőmérséklet is, ami valószínű elég arra, hogy ne kapcsoljon ki.

2015. dec. 22. 13:49
 2/3 A kérdező kommentje:

nem is vártam tőle csodákat :D nekem elég az ets2 vagy hát főleg a dead space annak nincs is gépigénye kb

De az kicsit idegesitő mikor leáll egy indavideo-s vidi miatt vagy hasonlók

Igen a hűtőre én is gondoltam de gondolom nem kéne 2perc alatt kikapcsolnia

Tudsz ajánlani valami jó hűtőt?

2015. dec. 22. 13:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Az én laptopom is kikapcsol nélküle, még egy szimpla film alatt is.

Márkára pedig nekem a Cooler Master hűtőit ajánlották a többivel szemben. Gondolom ismered a márkát.

2015. dec. 22. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!