Túlmelegszik, leáll a laptopom terhelésnél miért? Milyen ram való bele?
Néha már videóknál is vagy kisebb gépigényű játékoknál is
i3-2330, 4gb ram és egy gtx 540m van benne
konkrétan a dead space-t és az ets2-t próbáltam ki vele ets2 szépen ment közepes graffal 27-30 fps meg volt 2percig max utána 9-10 majd kikapcsol
Leszedtem a hátlapot egyálltalán nem tűnik porosnak vagy ilyesmi de nem egy új darabról van szó minimum 2 éves nem olyan rég vettem netezésre arra még jó is
Notikhoz nem nagyon értek itt is újra lehet pasztázni cput vagy a gput? ha esetleg ramot akarnék cserélni so-dimm kéne vagy so-dimm l?
Igen, lehet a laptopokat pucolni és pasztázni.
Másrészről, ha játszol is a gépen, tehát terheled, akkor egy aktív hűtés nem árt. USB-s laptophűtőt lehet 5 ezer forintért is kapni, valamivel felette is. Nem kell csodát várni tőle, de egyrészt megemeli a laptopot, nem fog a meleg levegő "odaszorulni", illetve pár fokot csökkenni fog a hőmérséklet is, ami valószínű elég arra, hogy ne kapcsoljon ki.
nem is vártam tőle csodákat :D nekem elég az ets2 vagy hát főleg a dead space annak nincs is gépigénye kb
De az kicsit idegesitő mikor leáll egy indavideo-s vidi miatt vagy hasonlók
Igen a hűtőre én is gondoltam de gondolom nem kéne 2perc alatt kikapcsolnia
Tudsz ajánlani valami jó hűtőt?
Az én laptopom is kikapcsol nélküle, még egy szimpla film alatt is.
Márkára pedig nekem a Cooler Master hűtőit ajánlották a többivel szemben. Gondolom ismered a márkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!