Vettem ma egy ASUS radeon HD5450-et beraktam a gépbe és mikor bekapcsoltam a monitorom nem adott képet kivettem a videókártyát anélkül volt kép a monitoron ismét mi lehet a baj? Az alaplapom lenovo thinkcentre m57p
Figyelt kérdés
2015. dec. 22. 10:34
21/27 A kérdező kommentje:
nem tudom mi a baj ma letiltottam eszközkezelőbe az integráltat de előtte BIOS-ba átraktam a vga keresést PGE-re utána elment a képem mivel le lett tiltva az integrált beraktam az asus vga-t és megint nem volt kép már nem tudom mihhez kezdjek a monitoromnak elvileg bírnia kéne
2015. dec. 24. 17:49
22/27 anonim válasza:
Semmi okod nem volt tiltani az integráltat. CMOS reset jumper a barátod.
23/27 A kérdező kommentje:
az mi?
2015. dec. 25. 09:17
24/27 A kérdező kommentje:
és ha ezt megcsinálom akkor működni fog a vga?
2015. dec. 25. 09:21
25/27 anonim válasza:
Nem, azzal talán lesz újra alaplapi.
26/27 A kérdező kommentje:
alaplai már akkor volt mikor a gépet resiztem egyből visszajött a kép hiába tiltottam
2015. dec. 25. 16:08
27/27 anonim válasza:
Az lenne a jó, ha alaplapi lenne alapértelmezett, benn volna a peg, és alaplapiba lenne dugva a monitor, hogy tudjunk már meg ezt-azt a kártyáról! Látszik-e egyáltalán eszközkezelőben, ilyesmi... Nem az első edigitalos újracsomagolás lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!