Vettem ma egy ASUS radeon HD5450-et beraktam a gépbe és mikor bekapcsoltam a monitorom nem adott képet kivettem a videókártyát anélkül volt kép a monitoron ismét mi lehet a baj? Az alaplapom lenovo thinkcentre m57p
Figyelt kérdés
2015. dec. 22. 10:34
11/27 A kérdező kommentje:
nem hiszem az edigitálnál vettem szerintem nem lehet hibás
2015. dec. 22. 12:03
12/27 anonim válasza:
Szerintem nem,én próbáltam már több rendszer alatt is:Windows XP,Windows 7,Linux Ubuntu 12.04,Mint 17.1 Cinnamon,Mate 17.2 XFCE,Linux Xubuntu,Debian KDE Jessie,Xubuntu 14.04 LTS.Ezeken mind működött megfelelően.
13/27 anonim válasza:
Bárhol ki lehet fogni gyári hibás terméket.
14/27 A kérdező kommentje:
semmi más lehetőség nincs rá hogy valahogy működésre tudjam bírni?
2015. dec. 22. 12:06
15/27 anonim válasza:
Próbáld ki azt a kártyát másik gépben is, és garanciaérvényesítés, ha látod, hogy nem jó. Eleve alapjáraton nem illik melegednie.
Rendesen bebootol a gép egyébként, amikor a kártya benne van? (mondjuk biosban visszaállítva az alaplapit elsődlegesnek, és abban hagyva a monitort)
16/27 A kérdező kommentje:
nem tudom másik gépbe sajna megnézni és igen bebootol hallani rendesen csak kép nincs a monitoron és már nem melegszik csak egy picit elsőre mikor betettem akkor nagyon de azóta ha bent van nagyon minimálisan csak
2015. dec. 22. 14:08
18/27 A kérdező kommentje:
280w-s
2015. dec. 23. 10:07
20/27 anonim válasza:
A Lenovo gépekbe jó táp van,nem az a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!