Mi a különbség az AMD és az Intel processzorok közt?
Melyik az erősebb ugyanabban az árkategóriában? Melyik a "jobb" játékra? Mi a különbség a technológiájuk között? Mi a különbség a processzormagokközt?
A válaszokat előre is köszönöm!
fx 8350 vs i5 4690
https://www.youtube.com/watch?v=TaWAkSdzvjY
a videó saját,ketten csináltuk meg ugyanazt a tesztet,és a két tesztet raktam egymás mellé.
Akkor jelen esetben a 3Ghz-s i5 veri a 4Ghz-s FX-et... nem ismerem még az intelt eléggé
Egy hete abban a tudatban éltem, hogy minden intel processzornak van k-s változata...
És a 4460-nál jobb a 4670k annyival, hogy gyűjtsek még valamennyit és azt vegyem? kbmájusban lenne annyim
annyival nem hinném hogy jobb,mint amennyivel drágább.
ha csak játékra kell,és nem akarsz dolgozni rajta,pl video szerkesztés meg egyébb izzasztás,akkor bőven jó a 4460 is.
azt elfelejtettem,hogy ugyanaz a 120 másodperces videó volt mind a két esetben használva.
játékoknál meg úgy vettük észre,hogy inkább a videókártya a legfőbb befolyásoló tényező. :)
kivételt képez néhány játék,mely vagy intelnek vagy amd-nek kedvez.
4690K-t vegyél,mert olcsóbb és jobb,mint a 4670K
Hűtőre is érdemes lenne egy 10-est szánni legalább.
FX-ből meg hülyeség 6350-t venni 6300 helyett,mert a 6300-t is felhúzod addig.
Persze messze nem egy kategória a 4690K-val semmilyen felhasználásban.
Órajeleket meg felejtsd el.
Illetve ne csodálkozz ha éppen a 2.5GHz processzor majd épp veri a 4.5GHz-est meg ilyesmi.
Így magában annyit árul el a processzorról,mint egy autóról a színe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!