Amazon-on miért olyan olcsók a hardverek?
Figyelt kérdés
SuperBiiz, Amazon, vagy OutletPC - innen szeretnék rendelni komponenseket PC-be, de szerintem azért olcsóbb, mert nem adnak garanciát. Meg éri venni alaplapot vagy grafikus kártyát garancia nélkül szerintetek?2015. dec. 20. 21:16
1/9 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy a magyarországi árakhoz képest olcsóBB
2015. dec. 20. 21:16
2/9 anonim válasza:
Nincs áfa, van viszont szállítási költség. Most akartam rendelni onnan egy táblás játékot, csak a szállítás 40$, szóval az árhoz ezt add hozzá. Ha így több mint 22 EURO, akkor szorozd meg 1,27-el. Ha pedig 150$-nál is több, akkor rakj rá 2,5% vámot is. PErsze mindez csak ha USA-ból rendeled, UK-ból csak a szállítási költség játszik.
3/9 anonim válasza:
Ne izgulj, ráteszik itt a vámot, máris nem lesz olyan olcsó.
4/9 A kérdező kommentje:
150 euróval olcsóbb az Amazonon az EVGA Geforce GTX Titan X Overclocked grafikus kártya, mint nálunk. Minden olcsóbb.
De ha nálunk rendelek, akkor ahoz adnak garanciát nem? És ilyen kártyánál már kellene 2-3 év garancia ugye?
2015. dec. 20. 21:26
7/9 A kérdező kommentje:
nem. ugyan ilyen van 996,48 $ ért. Nálunk meg 1150 euro
2015. dec. 20. 21:38
8/9 anonim válasza:
Ok, akkor arra lennék kíváncsi hogy mi a lóaszért tetted fel a kérdést, ha nem olvasod el / figyelmen kívül hagyod a válaszokat?
9/9 A kérdező kommentje:
mi bajod van? nem is válaszoltál semmi normálisat
2015. dec. 21. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!