Samsung és Seagate winchesterek mennyire jók?
Figyelt kérdés
Vennék két winchewstert egyik 500Gb a másik 750Gb
Samsung HD753Slj
Seagate ST3500410SV
Jó winchesterek ezek? Érdemes megvenni őket? Azt tudni kell, hogy ezt a 2t, 8ezerért árulják
???
2015. dec. 19. 12:17
1/5 anonim válasza:
Használtra nem bíznám az életem...
Általánosságban szerintem jók, nekem van évek óta Samsung és Seagate vinyóm is napi használatban, meg előtte is voltak már, egyikkel sem volt bajom.
2/5 T/Z válasza:
HD Sentinel tesztképet mindenképpen kérjél mielőtt megveszed.
Amúgy olcsó, ha a kettő együtt 8ezer.
Gyanúsan olcsó. (ettől még lehet jó, ha 100/100-as)
3/5 T/Z válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a váléaszokat. Írtam neki, hogy szeretnék kérni HD sentielről képet, és azt írta, hogy nem tud, mert nincs gépe. Ez meg elég érdekes, mert azt mondta azért adja el, mert nagyobbat vett a gépébe :/ A másik, nem ad hozzá garanciát. ezt inkább hagyom. Nézek máshonnan :)
2015. dec. 20. 14:38
5/5 T/Z válasza:
Hát igen, vagy hozza el, és be kell tenni egy gépbe, és legyen ott, és lássa, h HD Sentinel mit ír ki róla.
Sajnos Jófogáson nincs értékelési rendszer, Hardveraprón ennyivel jobb vásárolni, ott lehet ellenőrizni az eladót (ha nem új tag).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!