Az új ramokkal nem indul a gép, mitől lehet ez?
Vettem a gépembe 2x 2gb ramot, de miután beraktam nem indult el vele a gép. Ezt úgy kell érteni, hogy bekapcsol-kikaocsol és 3mp múlva újra bekapcsol, de nincs se kép, se hang.
DDR3-1333 Kingmax memóriát vettem bele, azaz ebből kettő darabot, ugyan olyanok, mint a másik két slotban vannak. Nem értem.. Vadonat újak. Oda is raktam már be őket a régiek helyére, de akkor sem ment. Mitől lehet ez? Alaplapom: ASUS P5P43TD
a biosba jedec vagy xmp a beállítás?
lehet meg kéne próbáld xmp-re állítani,ha van rá lehetőség,és nem azon van.
akkor állítsd át,amikor nincsenek bent.
ez egy tipp,lehet hogy így se lesz jó,de minden lehetőséget meg kell próbálni.
BIOS defaultot nem próbáltál (defaultra állítani - alapbeállítás)?
Azért kérdezem meg annyiszor, h egyformák-e a ramok, mert elés ritka, h valakinek van két régebbi ram, és pont ugyanolyanokat tudjon mellé venni.
Te meg nem írtál semmi típusszám-egyezért, csak azt, h egyformák.
Nem csak az a lényeg, h mittudomén Kingston DDR2 800, 2gigás modul, van még a matricán egy halom szám, ami ha eltér, akkor már nem is egyforma a ram.
Másrészt meg sikerült már kipróbálni a ramokat másik gépben?
Ezen nagyon nincs mit elemezni, a legegyszerűbb ilyenkor másik gépben kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!