Az új ramokkal nem indul a gép, mitől lehet ez?
Vettem a gépembe 2x 2gb ramot, de miután beraktam nem indult el vele a gép. Ezt úgy kell érteni, hogy bekapcsol-kikaocsol és 3mp múlva újra bekapcsol, de nincs se kép, se hang.
DDR3-1333 Kingmax memóriát vettem bele, azaz ebből kettő darabot, ugyan olyanok, mint a másik két slotban vannak. Nem értem.. Vadonat újak. Oda is raktam már be őket a régiek helyére, de akkor sem ment. Mitől lehet ez? Alaplapom: ASUS P5P43TD
Hát ritka, h mind a két modul hibás legyen.
Szerepel ebben a listában a ram?
dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5P43TD/P5P43TD_QVL.zip
Ha csak 1-et raksz be a 4-ből, akkor se megy? (de gondolom már próbáltad így is)
Jó lap, P43-as chipset DDR3-al.
Tényleg teljesen egyforma mind a 4 modul?
Teljes gépkonfigom(low pc):
Alaplap: ASUS P5P43TD
VGA: AMD Radeon HD 5570 2GB GDDR3
Ram: 1333Mhz 2x 2Gb DDR3
Tápegység: 350W
Proci: Intel Pentium Dual-Core E5550 2mag 2,83Ghz
Leírtam, bár szerintem ezeknek nincs sok köze a ramokhoz :D
Elképzelhető,hogy a tápod kezdi feladni a harcot.
Esetleg valakitől ha tudsz egy tápot kölcsönkérni,akkor ezt a dolgot ki lehetne szűrni.
Amit leírtál,hogy kikapcsol-bekapcsol-kikapcsol-bekapcsol... teljesen olyan,mintha kevés áramot kapna.
Ja, vagy olyan, mintha nem kezelné a ramot a lap.
Nem logikus a táp hiba, mikor a másik ramokkal megy jól.
Az a logikusabb magyarázat lenne, h valamivel eltérőek ezek a ramok, és ezért nem kezeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!