Google Chrome eltud vinni 16 giga ramot?
Figyelt kérdés
ilyen létezik? vagy én nézek el valamit?
egy online rádió megy meg egy oldal facebook
2015. dec. 17. 23:04
11/17 A kérdező kommentje:
Miket kellene befotóznom?
2015. dec. 18. 20:35
12/17 anonim válasza:
Leginkabb a feladatkezelo tobbi fulenek a kepet :)
13/17 A kérdező kommentje:
2015. dec. 19. 08:07
14/17 anonim válasza:
Esetleg egy vírusirtót is lefuttathatsz, hátha...
15/17 anonim válasza:
En is a virusirtora gyanakszok, mert ahogy nezem, valami "rejtve" hasznalja azt a sengeteg memoriat, es virusirtot nem latok felrakva.
a 18 oraja van bekapcsolva az okes lehet, ha hibernalva van "igazzy" lekapcsolas helyett, es talan a w8-ban mar az a alapertelmezett.
16/17 anonim válasza:
És a mindenfele forumok megoldasa: Kapcsold ki a windows update-t, es rebootold a gepet. :) Allitolag mukodik, egy probat meger.
17/17 A kérdező kommentje:
letöröltem a nortont felraktam helyette avastot lefuttattam a viruskeresést de nem talált semmit
viszont a feladatkezelőben a szokásos 80-95% memoria használat helyett max 20 ig megy fel
a lényeg , hogy sikerült akkor valamit csinálni gondolom a norton vitte el mindet vagy valami ilyesmi :D
Köszönöm a segítségeket!
2015. dec. 20. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!