Vegyek új egeret?
cs gora használnám most kaptam gépet és tudok játszani de egy Wireless Microsoft Mouse 1000em van ami nem nagyon úgy néz ki mint egy gamer mouse :D
Mit kell nézni egy egér vásárláskor.
Ezt a DPI miben lényeges mert olvastam hogy egyes egereknek van DPI állitó gombja. Minden egérnél lehet állitani.
A neten azt olvastam a profi cs gosok nagyrésze 400 450 DPIon játszik ezt hogy állitsam be az egeremen mert leirásba olyanokat ir hogy max: 2000 s állitható: 600 1200 1800 vagy valami ilyesmi
ha megfelel a mostani akkor nincs vele gond...
a gamer egér nem ad gamer skillt :)
annyival jobb, hogy szebben néz ki, van ami ergonomikusabb, van ami világít...
de ha a mostani is megfelel akkor felesleges!
22F
A gamer egér leginkább arról ismerszik meg, hogy vezetékes, nem pedig vezeték nélküli.
Ezen kívül inkább optikai mint lézer.
Továbbá kényelmes.
400 DPI-t minden egér tud, azzal nem kell foglalkozni.
Ha pl az egered egy Microsoft Intellimouse Optocal 1.1 volna, akkor máris minden idők egyik legjobb gamer egerét tartanád a kezedben. (Pedig nem is annak készült)
#4: Neked nem kell 400 dpi-n játszani csak azért, mert a profik annyival nyomják. Játssz annyival, ami neked kényelmes, és amivel eredményes tudsz lenni. Olyat is ismerek, aki 4000 dpi-vel nyomja, és mégis eredményes CS:GO-ban.
Én képtelen lennék egy fél asztal méretű egérpadon fél méteres rántásokkal kezelni az egeret, inkább maradok az 1200 dpi-nél.
Ahogy már fentebb írták, vezetékes optikai (nem lézeres!) egér kell neked. Ha nincs rá 10 ezer forintod, akkor inkább válassz egy átlagos, egyszerű irodai egeret, mint egy ezer színben világító, Transformer-külsejű, villámokkal díszített hulladékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!