Az baj ha menet közbe dugom be a gépbe a Hdmi kábelt?
hát ahány ház annyi szokás :)
én informatikus vagyok, elég sok gamer és informatikus ismerősöm van, vannak akik szintén áramtalanítanak rengeteg művelet előtt, például ha szétszedem a gépet én is áramtalanítok :) de meg vannak azok a lépések amiknél nem látok akkora veszélyt, hogy ezt megtegyem...
ismerek olyat aki például nem csak kikapcsolja a gépet, hanem még a konnektorból is kihúzza az összes elektromos cuccot mielőtt elmegy otthonról, ez addig nem volt fura, amíg a gépről volt szó, de durva volt amikor mondta, hogy még a mikrót is kihúzza :)
egyedül a hűtőt hagyja bedugva...
én meg nagy villámlások közepette 3 laptoppal körülvéve dolgozok, játszok, alszok :D szóval vannak végletek, ki hogy szokta meg :) nekünk eddig szerencsére nem volt problémánk ilyennel, egy ismerősöm van akihez becsapott a villám, ott repültek a cuccok...
22F
Bár a wikipédia nem hivatalos forrás, de a fórum sem:
Hot pluggable: Yes
és azt is érdemes megnézni, mire való a 19-es láb! ;)
szerintem azért írják ezt a fórumon, mert a házimozi erősítők lehet érzékenyek rá. a videokártya/monitor/tv nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!