Az baj ha menet közbe dugom be a gépbe a Hdmi kábelt?
dvi-t is lehet menet közben bedugni...
hdmi-t is bedughatod mikor megy a gép...
22F
nekem 350e Ft-os laptopom van és 170e Ft-os TV-m, ha annyira tönkre lehetne vágni akkor nem ekkora összegekkel játszanék :) heti szinten 5-10x dugdosom be a TV-met...
amint bedugom érzékeli a rendszer mint amikor pendriveot dugsz az USB-be olyan hangot ad ki, villan 2-t a képernyő és már ki is tudom terjeszteni rá a képet...
egyik haveromnak dokkolója van 2 HDMI bemenettel és ugye a dokkoló arra jó, hogy rárakod a gépet és be van dugva mindened, ha meg gyorsan kell vinned a gépet akkor leveszed és viszed...évek óta használja, neki egy kicsit drágább gépe van és 3 db 100e-es TV-je, mivel grafikus, SOHA, ismétlem SOHA nem volt problémája, pedig nála van olyan, hogy megbeszélésről megbeszélésre jár és egy nap akár 30x is leveszi a gépét a dokkolóról...
szerintem olcsóbb eszközök sem halnak meg ha lehúzod, vagy bedugod őket menet közben, ha igen ott elég nagy probléma van...
22F
HDMI szót cseréld le usb-re, akkor mit mondanál? Most mondd azt a hdmire is, hacsak a #3as válaszoló elő nem jön valami nagyon frappáns tippeléssel, amin lehet vitázgatni.
De ne aggódj, én már alaposan utánanéztem, úgyhogy az nem fog megtörténni.
A vezérlőpult,képernyőbeállításoknál,több monitor beállítás,
és "ennek a képernyőnek a másolása".
Nálam ez a beállítás és működik!
Osynho
annyiban számít az ár, hogy ha annyira veszélyes lenne akkor nem ilyen értékeket tennénk kockára...
nekem és több ismerősömnek is munka eszköz a gép, nem csak játékra és filmezésre veszünk ilyen eszközöket, szóval ha meghal akkor a munkaeszközünk megy tönkre :) nem kockáztatnám ha ennyitől tönkremehetne...
persze mindig jobb a 100%-os védelem, de én itt sem látok veszélyt :)
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!