Milyen belső HDD-t ajánlanátok nekem, ami játékokhoz jó? Mindenféleképpen 500gb vagy 1tb kapacitásúnak kell hogy legyen, és max 16-17k.
SpeedFan nevű programmal néztem meg, és ahogy ti is láthatjátok igen csak szar állapotban van, vagyis iszonyú lassú.
Van olyan winchesterem, ami azóta hangosan seekel amióta megvettem, de egy fia hibás szektor sincs rajta. Ennek 10 éve.
A Green energiatakarékos, ezáltal környezetbarát. Általában internet gépekbe ajánlott a kisebb igénybevétel miatt. A Blue az általános otthoni felhasználásra alkalmas nagyobb igénybevétel mellett (Pl játék).
A blue-t (ezex) válaszd!
A green 5400rpm-es, a blue 7200rpm-es.
Értelem szerűen blue kell, ha rendszer-winchesternek veszed.
A linkelt képen mit kell nézni?
A smart adatokat jeleníti meg.
Egy fia szektorhibát se látok.
Legalább állítottad volna át, h decimális módban jelezzen ki, akkor látnánk a bekapcsolva töltött időt, nem kellene váltogatni a számrendszrek között. 1500nap on time mondjuk szép eredmény.
A HD Sentinelt használd inkább, az informatívabb. ;)
A szaggatást szerintem sem a merevlemezed okozza, esetleg leírhatnád, h miből áll a konfig.
CPU, RAM, VGA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!