Játékhoz egy gépre lenne szükségem, az okosabbak adnának tanácsokat, tippeket?
Egy olyan gépet szeretnék amin nagyon szépen fut a League of Legends. Lényeg, hogy még miniakadások se legyenek (Legyen "folyamatos" a kép. Csakúgy mintha egy olyan streamet néznék, mint amit egy 3-4 millás gépről közvetítenek). Nézegettem, olvasgattam de nem érzem magam annyival okosabbnak, hogy magam tanult dolgokra azt mondjam, hogy ez így tökéletes. Ezeket szedtem össze:
Alaplap: ASUS M5A97 PLUS
Processzor: AMD FX 3,50GHz Socket AM3+ 8MB (6300)
Ram: Kingston 8gb
Videókártya: ASUS R7 250X-2GD5 2GB
Nem most rögtön akarom megvenni ezért keret sincs. A lényeg, hogy a célnak megfeleljen, a pénzt meg összespórolom. Ezáltal példának okáért ha egy 20.000 forintos alaplap helyett egy 10.000 forintos is megteszi, akkor mondjátok :)
Előre is köszönöm a segítségeket.
Fx alá ennél olcsóbb lapot ne vegyél.
A 6300 mellé kelleni fog még egy plusz cpu hűtő.
A vga nagyon gyenge , minimum r7 360 kéne
ha roccenes mentest akarsz akor intel legyen
LOL nem tudom kihasznal e sok szalat szoval ha nek akor egy pentium g is eleg es messze jobb is
vga nak meg egy joveteles kellene 250X max 25ert eri meg
3/4 Minél kevesebbet, de ha mondjuk 5 millából nem lehet megúszni akkor annyi.
Lényeg, hogy nem kell nézni, hogy az elkövetkezendő évek leggépigényesebb játékai is maxon fussanak. Csak a league of legends számít.
Az ajánlott rendszerkövetelmények:
CPU Speed: 3 GHz processor
RAM: 2 GB of RAM (Windows Vista and 7 users should use 4 GB of RAM or more.)
Video Card: Nvidia GeForce 8800/AMD Radeon HD 5670 or equivalent video card (Dedicated GPU with 512MB+ Video Memory(VRAM))
Free Disk Space: 12 GB
Ha szeretnél dedikált videokártyát, akkor intel G széria, no meg mellé (minimum) egy használt hd 6850/6870, vagy újonnan a 250x.
Ha nem szeretnél dedikált vga-t, akkor magas frekvenciájú, alacsony késleltetésű dual channel ramok mellett egy a8-7600.
Mivel csak ez az egy játék érdekel téged, ezért igen, kihozható kevés pénzből.
Olvastam a rendszerkövetelményeit, hasonló gépem van. Így is szépen fut, nem akad meg hasonlók, de mégsem elég nekem az FPS.
Érezhető, hogy képekből van összetéve. Érződik, hogy nem annyira folytonos a kép. Sajnálom, hogy nem tudom jobban megfogalmazni.
Pl. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!