Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit tudnék csinálni a telefono...

Mit tudnék csinálni a telefonommal?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kaptam 1 telefont Huawei Ascend Y530-at és az a problémám,hogy nem kapcsolbe egyáltalán! Akku fel van töltve meg minden.

Bevittem szervízbe azt mondták,hogy nincs rajta android vagy micsoda.. Szóval most hozzátok fordulnék segítségért!

Mit tegyek? (a telefont már így kaptam,ismerősömnek azért nem kellett,mert nem kapcsolt nála sem be!)

Előre is köszönöm!!

2015. dec. 13. 09:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Meg kell próbálni Hard reset-el visszaállítani a gyári állapotot, már ha van mit visszaállítani.

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=7EVDXR8SYds

Ha nem segít, akkor be kell valahonnan szerezni a hozzá való ROM-ot, és újra feltelepíteni.

2015. dec. 13. 09:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Megnéztem a videót próbáltam csinálni,de nem reagál semmire sem :S ..Más tipp ?
2015. dec. 13. 11:57
 3/5 A kérdező kommentje:
A romot azt beszerzem secpec alatt! Azt kéne tudnom,hogy hogyan telepítsem újra? mert a gépem se ismeri fel így ,hogy nem kapcsol be.
2015. dec. 13. 12:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Abba esetleg tudnál segíteni hogy telepítsem akkor rá a romot?
2015. dec. 13. 13:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Szervízbe vidd vissza.

Ha garis akkor is , ha meg már nem akkor is. Megér neked 5k ft-ot, hogy normálisan menjen az a telefon nem? És akkor sem szívod magadat.

2015. dec. 18. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!