Mit tudnék csinálni az androidos telefonommal?
Nem rég vettem egy androidos telefont 4.2.1 verzióval.
Alapból 4Gb tárhellyel rendelkezik ami ugye nem pont annyi mert a android foglal valamennyit fixen. Szóval van egy partíció amit belső tárhelynek hív a rendszer (1Gb) és egy telefon memória nevű (amit sd kartyának is hív és hisz) 1,8gb. És ezen kívül beleraktam egy 16gb-os kártyát és kiválasztottam hogy alapból az sd kártyára írjon telepítsen minden mert az lenne jó. De a telefon ettől függetlenül az 1gb helyre pakolja a dolgokat szedtem le hozzá appot hogy átmozgathassam a sd kártyára a dolgokat de valamiért ő ezután az 1.8gb partícióba rakja a dolgokat az igazi sd kártya helyett (csak a fényképeket videókat menti az sd kártyára).
Lehet egy cseppet zavaros. De a kérdésem az lenne mit kéne vagy mit tudok csinálnom a telefonnal hogy alapjáraton a 16gb-os kártyára telepítsen töltsön le?
(fikázó rossz indulatú komentek mellőzését kérem, illetve a dobd ki a p...ba és társait is köszönöm)
Link2SD-vel lehetne, de külön partícionálnod kell az sd-t hozzá, és mindig van kockázata, hogy bedől egy fagyáskor az egész, bár a script már kb mindenre fel van készítve. Viszont ha 1G belsőm lenne, eszembe se jutna ilyesmi. Jó, ha elindul szegény, mire kezd az az egy giga tele lenni. A játékok meg úgyis tudnak hagyományos app2sd-t, és/vagy a hatalmas adathalmazokat élből a külső sd-re pakolják.
A belső memória elérési és olvasási sebessége is általában sokkal gyorsabb, mint az sd kártyáé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!