1/9 anonim válasza:
A szépség szubjektív. Neked kell együtt élned vele nem másnak, tehát érdektelen hogy másnak mi a szép.
2/9 anonim válasza:
Legszebb? Mármint? Csicsás legyen, vagy világítson mint a karácsonyfa? Kicsit azért körülírhatnád mik az alap elképzeléseid.
Nekem pl egy Cougar Solution AF-2 van. Praktikus, tágas, jól szellőzik, és az izlésem szerint jól néz ki. Az ára 13000 Ft.
3/9 A kérdező kommentje:
Már ténxleg minden kategóriában csk kötözködés megy... Nem igaz, hogy nem lehet egy egyszerű magyar mondtot értelmezni... Nem azt kérdeztem, hogy szerintetek nekem mi a legszebb basszus, házat keresek a gépemhez, gondoltam megkérdezem, ti is belinkeltek párat ami jól néz ki... De neeem... Muszáj csak belekötözködni...
2015. dec. 11. 07:22
4/9 Közveszélyes Kontár válasza:
#3 paraszt vagy nem tehetsz rola
ilyen a karmad te demoni vagy mi meg angyaliak, majd kovetkezo eletedben hatha szerencsed lesz
5/9 anonim válasza:
6/9 SimkoL válasza:
Csajozni akarsz a házzal :) ? Hidd el a belbecs többet számít mint a kűlcsin.
7/9 A kérdező kommentje:
Ha szerinted ronda, akkor a francnak villogsz vele... Érted mi volt a kérdés de még mindig csak kötözködsz... Biztosan erre áll fel neked... Jajj beszóltam valaminek gyk-n de jó... Marha izgalmas életed lehet...
2015. dec. 11. 08:14
8/9 anonim válasza:
Ki kötözködik te szerencsétlen árvanyakú?
Példát hoztam arra, hogy mit tartok szépnek és mit rondának, mert úgy gondoltam, hogy akinek az agya normálisan működik, az egy példán keresztül megérti mit jelent az a szó hogy szubjektív.
Te viszont amellett hogy még kérdezni sem tudsz, csak púposkodsz meg pudvázol. Wazze ha ekkora király vagy döntsd el magad hogy mi a legszebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!