Mekkora táp szükségeltetik a következő konfighoz?
Alaplap: Asus Crosshair V Formula-Z
Proci: AMD FX 9590
Ram: Kingston 4x8GB DDR3 2400MHz
2 vga: MSI R9 390X GAMING 8G
SSD: Corsair Force 3 120GB
2 SSD: Samsung 120GB EVO
1 HDD: Western Green 3.5" 2TB
2 HDD: Western Green 3.5" 1TB
1 HDD: Western Green 3.5" 500GB
4 rendszer hűtő
Én azzal kezdeném, hogy az a 9590 olyan nagyon dúrva szinten nem fogja kihajtani a CF-et mind annak a rendje...
Na meg ilyen árban egy ilyen gép, hááát.
Ez így ránézésre egy jó 420e és csak az alaplapot+CPU+RAM+VGA-kat számoltam bele, szóval 420-ból ez kb értelmetlen.
Na most, inkább erre a konfigra szavaznék:
Gigabyte GA-Z170-D3H
Intel Core i7 6700K
Kingston HyperX Fury Black 2x8GB DDR4
Gigabyte GTX980Ti G1 6GB
És egy 420,690, és vagy 3x akkora lesz a teljesítmény.
A gép meg táp már megvan. Ez csak kiváncsiság volt hogy mekkora tápra lenne szükségem, mert sokan vitatkoznak velem hogy egy 500-600wattos simán elég lenne. Mellesleg a 9590 simán kihajta a 2 kártyát. GTA 5 közben 100% pörögnek. A cpu 40-50%. Persze ezt mind full grafon advanceddel együtt.
Amd fan vagyok, sok rossz tapasztalatom volt az Intellel. Igaz már rég volt, és lehet hogy ma már nagyon jók, de a gépem 1.2millből vettem kompletten, nem akartam kockáztatni. Köszönöm szépen a válaszotokat!
na es milyen tapod van ha megvan? mert valoban minimum ennyivel kell szamolnod
2x 300 + 220
ez ugye 820W...
vagyis egy 850es tap megfelel hozza
es emilyen tapokat irtak :D
azert egy ilyen gep ala csucs tap is kell vagyis ha fsp akkor PT szeriabol
ha SeaSonic akkor Platinum szeriabol
ha intel+nvidia ala menne akkor is foleg mivel akkor egy 400 as fanless is tokeletes
de ha nagyon sporlnank is tap tipuson akkor is 850 es kell legyen a minimum
kivancsi vagyok mivel hajtod oket, mert ha valami atlagos tappal es kisebbel akkor a tap hamar beadhassa a kulcsot de gondolom nem, ha a tobbin nem sporoltal gondolom gepen sem
mindez persze akkor ha nem tuningolsz semmit
GTA 5 don't make me laugh... kisebb a gepigenye ultran mint a san andreasnak lowon...
* gepen sem = tapon sem *
Szia
Legalább már tudom, h milyen értelmi képességű embereknek tudja az AMD eladni ezeket a 9erzes processzorokat..
Félmilla van egy gépre, de fórumozni nem a Prohardverre jár, hanem a Gyakorikérdésekre..
Nincs több kérdésem.
Ja de:
Ez a sok külön merevlemez hogy jön össze, ha szabad kérdezni?
(Ide egy 256-os SSD kellene, meg egy 4terás adattároló.)
Közveszélyes Kontár,
Thermaltake 1475w 80+ gold táp van benne jelenleg.
Don't make me mad. Megnézném hogy egy pentium 3-as gép hogy vinné ultrában a gta 5-öt...
T/Z, sajnálom hogy belegázoltam abba a romos lelkivilágodba az AMD-vel. Gondolom csak azért irtad mert hát intellel több fps meg intel igy, intel úgy. Sajnos a magad fajta buta parasztok nem gondolnak arra hogy netán aki AMD-t vesz az dolgozik is vele? Az élettartamról ne is beszéljünk...
No de, értem én az utolsó kérdésed, de mi van ha azt mondom, hogy léteznak olyan emberek, akik a régi gépükből átrakták a HDD-t és SSD-t és netán nem egybe vette egyszerre az egész komplett gépet?! Az a baj a magad fajtákkal, hogy előbb pattognak mint gondolkodnak. És akkor még te beszélsz az értelmi képességről. Logikád és értelmed: ZERO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!