Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mekkora táp szükségeltetik a...

Mekkora táp szükségeltetik a következő konfighoz?

Figyelt kérdés

Alaplap: Asus Crosshair V Formula-Z

Proci: AMD FX 9590

Ram: Kingston 4x8GB DDR3 2400MHz

2 vga: MSI R9 390X GAMING 8G

SSD: Corsair Force 3 120GB

2 SSD: Samsung 120GB EVO

1 HDD: Western Green 3.5" 2TB

2 HDD: Western Green 3.5" 1TB

1 HDD: Western Green 3.5" 500GB

4 rendszer hűtő

2015. dec. 10. 18:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem írtál árat így ez:

[link]

2015. dec. 10. 18:43
 2/13 anonim ***** válasza:

Most nézem hogy CR lesz.Így ez a táp kevés lesz.

[link]

Ez viszont bőven elég lesz.

2015. dec. 10. 18:48
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ár nem számit. De ez nem lesz túl kevés? Azt irták hogy 220w a proci és a kártya darabja 300w fogyaszt.
2015. dec. 10. 18:57
 4/13 anonim ***** válasza:

Én azzal kezdeném, hogy az a 9590 olyan nagyon dúrva szinten nem fogja kihajtani a CF-et mind annak a rendje...

Na meg ilyen árban egy ilyen gép, hááát.

Ez így ránézésre egy jó 420e és csak az alaplapot+CPU+RAM+VGA-kat számoltam bele, szóval 420-ból ez kb értelmetlen.

Na most, inkább erre a konfigra szavaznék:

Gigabyte GA-Z170-D3H

Intel Core i7 6700K

Kingston HyperX Fury Black 2x8GB DDR4

Gigabyte GTX980Ti G1 6GB

És egy 420,690, és vagy 3x akkora lesz a teljesítmény.

2015. dec. 10. 20:07
 5/13 anonim ***** válasza:
Ja és ha táp "ár nem számít" alapon kell akkor ezt ajánlom: [link]
2015. dec. 10. 20:10
 6/13 A kérdező kommentje:

A gép meg táp már megvan. Ez csak kiváncsiság volt hogy mekkora tápra lenne szükségem, mert sokan vitatkoznak velem hogy egy 500-600wattos simán elég lenne. Mellesleg a 9590 simán kihajta a 2 kártyát. GTA 5 közben 100% pörögnek. A cpu 40-50%. Persze ezt mind full grafon advanceddel együtt.

Amd fan vagyok, sok rossz tapasztalatom volt az Intellel. Igaz már rég volt, és lehet hogy ma már nagyon jók, de a gépem 1.2millből vettem kompletten, nem akartam kockáztatni. Köszönöm szépen a válaszotokat!

2015. dec. 10. 21:53
 7/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

na es milyen tapod van ha megvan? mert valoban minimum ennyivel kell szamolnod

2x 300 + 220

ez ugye 820W...

vagyis egy 850es tap megfelel hozza

es emilyen tapokat irtak :D

azert egy ilyen gep ala csucs tap is kell vagyis ha fsp akkor PT szeriabol

ha SeaSonic akkor Platinum szeriabol

ha intel+nvidia ala menne akkor is foleg mivel akkor egy 400 as fanless is tokeletes

de ha nagyon sporlnank is tap tipuson akkor is 850 es kell legyen a minimum

kivancsi vagyok mivel hajtod oket, mert ha valami atlagos tappal es kisebbel akkor a tap hamar beadhassa a kulcsot de gondolom nem, ha a tobbin nem sporoltal gondolom gepen sem

mindez persze akkor ha nem tuningolsz semmit

GTA 5 don't make me laugh... kisebb a gepigenye ultran mint a san andreasnak lowon...

2015. dec. 11. 05:03
 8/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

* gepen sem = tapon sem *

Szia

2015. dec. 11. 05:06
 9/13 T/Z ***** válasza:

Legalább már tudom, h milyen értelmi képességű embereknek tudja az AMD eladni ezeket a 9erzes processzorokat..

Félmilla van egy gépre, de fórumozni nem a Prohardverre jár, hanem a Gyakorikérdésekre..

Nincs több kérdésem.

Ja de:

Ez a sok külön merevlemez hogy jön össze, ha szabad kérdezni?

(Ide egy 256-os SSD kellene, meg egy 4terás adattároló.)

2015. dec. 11. 12:05
 10/13 A kérdező kommentje:

Közveszélyes Kontár,

Thermaltake 1475w 80+ gold táp van benne jelenleg.

Don't make me mad. Megnézném hogy egy pentium 3-as gép hogy vinné ultrában a gta 5-öt...

T/Z, sajnálom hogy belegázoltam abba a romos lelkivilágodba az AMD-vel. Gondolom csak azért irtad mert hát intellel több fps meg intel igy, intel úgy. Sajnos a magad fajta buta parasztok nem gondolnak arra hogy netán aki AMD-t vesz az dolgozik is vele? Az élettartamról ne is beszéljünk...

No de, értem én az utolsó kérdésed, de mi van ha azt mondom, hogy léteznak olyan emberek, akik a régi gépükből átrakták a HDD-t és SSD-t és netán nem egybe vette egyszerre az egész komplett gépet?! Az a baj a magad fajtákkal, hogy előbb pattognak mint gondolkodnak. És akkor még te beszélsz az értelmi képességről. Logikád és értelmed: ZERO

2015. dec. 11. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!