Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Attól még mert elkezdett...

Attól még mert elkezdett zúgni a táp ventillátorom használhatom minden gond nélkül a gépet?

Figyelt kérdés
A mai nap folyamán elkezdett nagyon zúgni a ventillátor a tápon. Ilyen nálam eddig nem volt azért kérdezem. Előre is Köszi a választ

2015. dec. 8. 16:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Táp típusa? Ne csak a márkát írd le, meg, hogy hány wattos...
2015. dec. 8. 16:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Spire sp-atx-420wtn-pfc <---ez a Tápom neve
2015. dec. 8. 16:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, hát lassan (qrvagyorsan) meg kéne válnod tőle, és venned egy normális tápot, mielőtt pukkanna egyet, és megölné az alaplapod, (jó esetben...)
2015. dec. 8. 17:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát igen végül énis arra jutottam hogy inkább nem kapcsolombe Nehogy hazavágja a dolgokat. Köszi a segítséget. :)
2015. dec. 8. 17:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Nincs mit... egyébként, mivel ez a tápod 420W-os, egy FPS Hexa+ 400W tökéletes lesz helyette.
2015. dec. 8. 17:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Én egy chieftech GPS-500A8-ra gondoltam. Mivel ez most szerintem épphogy elég volt úgyhogy ha veszek akkor egy 500w körülit akarok/fogok.
2015. dec. 8. 19:32
 7/9 anonim ***** válasza:

FSP hexa+ 500w.

Annál jobb az FSP Raider 550W.

2015. dec. 8. 19:41
 8/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#6 geped egy 300W os normalis is elvinne (ha te tudatlanul talalgatgatsz, akkor en meginkabb, es nekem lesz igazam, medium vagyok...)

gps 500 nem jo veteles tap nagyon gyenge minosegu, a gond inkabb azal van hogy dragabb mint amit er es 500W os tapot igenylo gephez nem megfelelo

a hexa 500 es raider is belepo minosegu nagyon erosen tularazva, szinten nem felelnek meg 500/550W os tapot igenylo konfighoz

hexa 400 ugyahogy jo arban van bar 10ert lenne realis, itt meg is erne de 13ert vannak jobbaknis

2015. dec. 9. 09:22
 9/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

nem beszelve arrol hogy hexa es raider meg gps ventilatora nagyon sporolos, szoval ha minden mas jol is megy hangossa valHAT idovel vagy mar kezdetben is

ilyesmiket erdemes legolcsobban, sokat nem kell ezektol sem varni de nagyleptekkel erdemesebb vetelek es arazasuk is realis altalaban

Evga 430

XFX TS 430

Corsair CX 430

be quiet! System Power S7 400

Super Flower 350 (FX / Amazon) - vagy 450 ha aruljak

2015. dec. 9. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!