Attól még mert elkezdett zúgni a táp ventillátorom használhatom minden gond nélkül a gépet?
FSP hexa+ 500w.
Annál jobb az FSP Raider 550W.
#6 geped egy 300W os normalis is elvinne (ha te tudatlanul talalgatgatsz, akkor en meginkabb, es nekem lesz igazam, medium vagyok...)
gps 500 nem jo veteles tap nagyon gyenge minosegu, a gond inkabb azal van hogy dragabb mint amit er es 500W os tapot igenylo gephez nem megfelelo
a hexa 500 es raider is belepo minosegu nagyon erosen tularazva, szinten nem felelnek meg 500/550W os tapot igenylo konfighoz
hexa 400 ugyahogy jo arban van bar 10ert lenne realis, itt meg is erne de 13ert vannak jobbaknis
nem beszelve arrol hogy hexa es raider meg gps ventilatora nagyon sporolos, szoval ha minden mas jol is megy hangossa valHAT idovel vagy mar kezdetben is
ilyesmiket erdemes legolcsobban, sokat nem kell ezektol sem varni de nagyleptekkel erdemesebb vetelek es arazasuk is realis altalaban
Evga 430
XFX TS 430
Corsair CX 430
be quiet! System Power S7 400
Super Flower 350 (FX / Amazon) - vagy 450 ha aruljak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!