Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vga kábel kérdés?

Rolrif84 kérdése:

Vga kábel kérdés?

Figyelt kérdés

Ez a kábel megfelelő összekötni a fhd monitort r9 380 vga val? Most rendeltem gépet, de csak d-sub - ot adnak elvileg hozzá, és a videokarin nincs olyan, ezért kérdezem. A válaszokat előre is köszönöm.

[link]

2015. dec. 7. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem adnak hozzá D-sub-ot, mert nincs rajta olyan csatlakozó. Tovább megyek, egyáltalán nem hinném, hogy adnak hozzá, nekem a 390-hez nem adtak, szóval csekély az esélye, hogy 380-hoz járna.

Vagy DVI-t (olyat amit linkbe küldtél) vagy HDMI-t ( [link] ajánlanék. Természetesen függ attól is, hogy a monitorodon milyen csatlakozók vannak.

2015. dec. 7. 17:35
 2/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

milyen monitor? van rajta dvi es csak d-sub ot adnak hozza? erdekes... ha nincs dvi rajta akkor atalakito kell a vga ra es d-sub kabelel kotod ossze (ilyent lehet adnak vga hoz)

ha van dvi rajta akkor igen jo ez a kabel (de nem tudom megeri e megvenni elore vagy jo lesz tartalekba?:D (ha adnak hozza is)

2015. dec. 7. 17:38
 3/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
vga hoz meg nem szoktak adni kabelt semmilyent (nagy altalanosagban, atalakito az nem kabel az csak egy dugasz...)
2015. dec. 7. 17:40
 4/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

ilyesmi egy atalakito (vagyis DVI to d-Sub adapter)

2015. dec. 7. 17:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Van DVI-VGA átalakító, ha az kell.
2015. dec. 7. 17:44
 6/9 A kérdező kommentje:

A monitorhoz értettem, hogy adnak d-sub kábelt a gyártó oldala szerint. A monitor:

LG 27MP37VQ-B fekete monitor

2015. dec. 7. 17:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Döntsd el, hogy DVI vagy HDMI, igazából mindegy.

Ennyi az egész, előző válaszban linkeltem HDMI-t, de linkeltél DVI-t, rajtad áll a dolog.

2015. dec. 7. 19:26
 8/9 T/Z ***** válasza:
100%

A HDMI átvisz hangot is, a DVI nem.

Nem tudom, a monitorba vannak-e hangszórók beépítve, ha jól vettem észre, nincs.

De van rajta fülesnek hang kimenet.

Gondolom ha azt akarnád használni, akkor bele kell a hangot vezetni. Mivel más bemenet nincs rajta, úgy gondolom, a HDMI-ből veszi le a hangot, és azt adja a fülesbe.

Azét adnak hozzá D-Subot, mert az a legolcsóbb a DVI, ill. a HDMI-vel ellentétben. Sok értelme nincsen, mert ha nem muszáj, már nem használunk analóg összeköttetést, de legalább elmondhatja a gyártó, h ad hozzá kábelt is.

Ha az R9 380 által számolt grafikai (csúcs)teljesítményt szeretnéd élvezni, akkor digitáis összeköttetést használj, mert a D-Subon nem megy át ekkora jelfolyam.

A DVI és a HDMI ugyanazt a digitális képet küldi át, csak a HDMI hangot is ad mellette (extraként).

2015. dec. 8. 06:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.
2015. dec. 8. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!