Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MacBook Air 4Gb RAM-mal nem...

MacBook Air 4Gb RAM-mal nem túl lassú?

Figyelt kérdés

pl. az Adobe Lightroom mennyire izzasztja meg?

Nem vagyok profi felhasználó, de pl. RAW fotók kidolgozására használnám, meg egyéb, átlag felhasználói feladatokra (netezés, levelezés, szövegszerkesztés, videózás..stb.)

Nekem 4 giga nagyon soványnak tűnik, egy PC ennyi memóriával tetű lassú, de gondolom a MAC az optimalizáltság miatt azért valamivel fürgébb.

2015. dec. 6. 22:16
1 2
 11/18 BM-Striker ***** válasza:
67%

#10 Ne hasonlíts egy 11/13 colos gépet egy 15 coloshoz.

Másrészt az Apple gépek jobb minőségűek, mint az Asus-ok. (És ezt egy jó minőségű Asus notebook tulajdonosaként mondom)

Egy Dell XPS 13, HP Spectre 13 pl. egy árban vannak az Air-rel.

2015. dec. 7. 01:14
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Hiába a jobb minőség ha hardverben odaveri az Apple-t. Lehet villogni vele, hogy Apple terméked van de attól még nem lesz az jobb mint a 200 ezres ASUS.

Igazából én csak azért írtam ezt a kis összehasonlítást, hogy mennyire nem reális az ára az Apple-nek. Ha megnézed az ASUS-nak a hardver specifikációit, egyértelmű, hogy melyik a jobb. Olcsóbb is, gyorsabb is, erősebb is. De lényegtelen, nem akarok elindítani egy szájkarate harcot mert nincs értelme.

2015. dec. 7. 02:15
 13/18 anonim ***** válasza:
55%

Előző képes vagy értelmezni, hogy mi az ultrabook kategória???

Mert ezek szerint nem. Ráadásul egy gagyi asus-szal példalózol.

Rengeteg értelmes ember képes felfogni, hogyha ugyanolyan minőségű, tulajdonságú, és tudású gépet akar, akkor ugyanúgy mélyen a zsebébe kell nyúlni ha más gyártó gépét veszi is.

Nagyon sokszor ki lett tárgyalva, de mindig van aki azt bizonygatja, hogy a péksütemény egy kategória a sajttal és ezeket hasonlítja.

2015. dec. 7. 06:40
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
És pláne munkára nem veszünk gagyit.
2015. dec. 7. 06:41
 15/18 anonim ***** válasza:

A hab a tortán.

[link]

2015. dec. 7. 06:47
 16/18 anonim ***** válasza:
azért az "i"magazinból linkelt cikkek elég elfogultak lehetnek :D
2015. dec. 7. 17:11
 17/18 anonim ***** válasza:

ma 17:11

Ott van a forrás te nagyeszű nem az ő cikkjük. Szánalmas amikor valaki ennyire képtelen gondolkodni.

2015. dec. 7. 17:21
 18/18 anonim ***** válasza:

nos, ha a szánalmas szót nem használtad volna, akkor elnézést is kértem volna, mert benéztem, de így csak szimplán gyökér vagy..

egyébként elolvastam a cikket, melyben azért annyi csúsztatás van, hogy itt ~80-500 ezres laptopokat néztek, értsd a gagyi windowoson át a legdrágábbakig. Kb itt is van a lényeg:

"But you - and probably the survey respondents - can buy a $400 Windows notebook, so I'd like the results better if they'd controlled for product price. Maybe a $850 Windows machine is just as reliable as an $850 MacBook Air ."

2015. dec. 7. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!