Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Powerline adapter vagy usb wifi?

Powerline adapter vagy usb wifi?

Figyelt kérdés

Van egy gépem amire internetet szeretnék. A router a lakótársam szobájában van, ezért kábeles megoldást sajnos nem tudok megoldani. Mi a legjobb alternatíva rá, jelerősség szempontjából? Ha laptopot bedugom kábellel routerbe akk 14.6 megával jön a letöltés, ugyanezt a gépemen egy usb adapterrel el tudom érni?

köszönöm a segítséget!

2015. dec. 6. 15:23
 1/7 ThodEE GoD ***** válasza:

Elméletileg igen: [link]

Hogy a gyakorlatban hogy muzsikál azt nem tudom megmondani, sosem próbáltam személyesen ;)

2015. dec. 6. 15:27
 2/7 anonim ***** válasza:
A vezeték nélküli kapcsolat biztosan nem lesz sem olyan gyors, sem olyan stabil mint a vezetékes.
2015. dec. 6. 15:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor nemtudom, ha nem lehet megoldani akkor eladom a gépem inkább. Köszi a segítséget üdv
2015. dec. 6. 15:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Miért nem fogsz egy fúrógépet,fúrod ki a falat,és húzol be egy UTP kábelt?

Egyébként a vezeték nélküli kapcsolat milyensége leginkább a lakástól függ,meg a falaktól.

Meg persze a router-től.

2015. dec. 6. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:

"akkor eladom a gépem inkább."

Ez miért oldja meg a problémát?

2015. dec. 6. 16:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Mert a lakótársam kevésbé preferálná ezt, mindegy. Végül láttam jófogáson egy ilyet : [link]

és kettőt kaptam 7-ért. )

2015. dec. 6. 17:20
 7/7 A kérdező kommentje:
percek alatt összeraktam, és van netem. igaz 14 mega helyett 8-al tölt, valakinek ez egyenesen borzalom lenne de én úgy vagyok vele, hogy jó ez.. Majd ha költözöm másik albérletbe talán más lesz a helyzet.
2015. dec. 6. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!