Egy jó gamer egér?
#1 azért kérdeztem mert nem értek hozzá, a fiamnak kell. Gondoltam azért jobb a sulyosabb mert nem szalad el az asztalon, példaul becéloztál valamit és nem mozgatod akkor magától nem megy arrébb a kurzor, a nagy súlytol tapad az asztalra.
Asszem igazad van, az optikai jobb, próbáltunk egy Microsoft Optical Wheel mouse-t es egy Hama Roma lézerest, a microsoft sokkal jobb.
"nyílván én vagyok a hibás, mert nem ismerem azt a hardcore kocka szintet, hogy egerek között is súlyos különbségeket állapítsak meg..."
Itt a lényeg, akkor minek válaszolsz?
Másrészt, ehhez nem kockának kell lenni.
Ismét egy fantasztikus válasz :)
És nem azért, mert magamra vettem, mert egyáltalán nem tartom magam nagy játékosnak. Nincs már kedvem, és időm se játszani. Ettől függetlenül követem a piacot, a fejlődést (úgy-ahogy).
#18 - Hamát ne javasolj, főleg ne az akármilyen uRage néven futó, túlárazott, ócska irodai egereiket. Többször megszívtam vele, személyes tapasztalat.
Logitech G100s alá ne add, Kérdező, ha normális és tartós, játékra is jól használható egeret akarsz.
Rendeltem egy Razer Battlefield 4 -et.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!