Egy i3 4330-as procit meddig engedhetek melegedni? Játék alatt normális a 80 fok?
Figyelt kérdés
2015. dec. 5. 21:03
2/14 anonim válasza:
Igazából nem nagy tragédia, de lehetne alacsonyabb.
Jól tetted fel a hűtőt? Megfelelően pasztáztad? (sem a túl sok, sem a túl kevés paszta nem jó. Egy borsószemnyi a proci közepére, és rá a hűtőt, ami szépen szétnyomja).
Ventilátor megfelelően pörög? 4 pines csatira dugtad rá?
3/14 anonim válasza:
80 azért elég magas, 70 fok fölé nem kéne mennie, mit csinálsz te azzal a géppel? Pasztázás jó, venti pörög rendesen?
4/14 Trevor. válasza:
Nem normális. Pasztázva van? Házhűtés milyen?
Nekem az i5-4460 gyári hűtővel nem megy 60 fok fölé, szóval nálad nagyon nincs rendben az a 80 fok.
5/14 A kérdező kommentje:
Van mellette egy GTX 960-as kártya és lehet azért nem bírja.
2015. dec. 5. 22:24
6/14 OldHunter válasza:
A processzornak el kell bírnia azt a videokártyát.
Nagy eséllyel, rosszul lett pasztázva.
Ajánlom, hogy pasztázd újra, és vegyél rá egy hűtőt, ha gyári van fent rajta. A számítógép ház szellőzése is segíthet még.
7/14 A kérdező kommentje:
Megvan mi okozza.Van egy fekete hátlapja a kártyának.Ez olyan meleg ,hogy sütni lehetne rajta.Ez nyomja a hőt rá a procira.Ahogy levettem a hátlapot 70 fokra fel se ment.Már csak az a gond hiába van az oldallapomon nyílás nem fér oda venti a plusz tápcsati miatt a kártyán...
2015. dec. 5. 23:27
8/14 A kérdező kommentje:
Gép oldallapját*
2015. dec. 5. 23:27
9/14 anonim válasza:
Az még gyári hűtővel is sok. Nézd meg rátetted-e rendesen.
A házba sem ártana szellőzés.
10/14 A kérdező kommentje:
Rendesen rajtavan és be is pasztáztam újra.Így is 70 fok fölé megy 75 stb.Egy másik hűtő megoldaná a problémát?Lehet csak a gyári hűtő gyenge?
2015. dec. 7. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!