Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Speedlink decus gaming...

A Speedlink decus gaming mouse mennyire jó egér?

Figyelt kérdés

palm gripes fogás

jobb kéz

trust gxt 25-höz képest milyen? (eddig azom volt csak tönkrement)

szenzora milyen?

gögője milyen?

talpai milyenek?

kapcsolók milyenek?

anyag milyen?

mennyire megbízható?

hány évig fogja húzni?

koppi999 nevű felhasználó kérdése:

Mennyi egy JÓ palm grip-es gamer egér?

Eddig trust gxt 25-öm volt csak tönkrement. Ennél egy jobbat akartam 10.000-res kategóriában, de nincsek nagyon jók.

Ezért felteszem a kérdést hogy mennyi is egy minőségi palm gripes , jobbkezes gamer egér?

A kritériumok :

2000+ dpi

dpi állító gomb

legalább 2 pluszgomb (programozható) a dpi állítón kívül

minőségi görgő

jó szenzor

jobb kezes kialakítás

PALM GRIP-ES FOGÁS

lehet lézeres vagy optikai is

fölösleges a vezeték nélküli

2015. dec. 4. 20:34
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, bennmaradt a másolás fölöslege is. A koppi999 nevű ...-től nem kell figyelembe venni!!!
2015. dec. 4. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Tedd fel itt a kérdésed [link]
2015. dec. 4. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:
2015. dec. 6. 09:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Olvass előtte normális tesztet is:, mielőtt döntesz [link]
2015. dec. 9. 22:28
 5/7 anonim ***** válasza:

#4: "Normális teszt"? Hol van a szoftveres mérés? Gyorsulás, LOD, angle snapping, stb? Műszaki adatok?

Ez nem teszt, csak egy amatőr blogbejegyzés egy túlárazott, kínai webshopos csiricsáré hulladékról.

2015. dec. 10. 04:49
 6/7 anonim ***** válasza:

#5: Amatőrnek nem mondanám, de itt egy külföldi teszt: [link]

Amúgy ez a kínai dolog... Sántít. Ilyen alapon az összes termék hamisítható. Meg arra sincs bizonyíték, hogy a Speedlink átfesti... Mi van, ha épp a kínaiak csináltak egy gyengébb minőségű utánzatot. Autópiacon is előfordul ez az eset pl. Opel Agila és Suzuki WagonR+. Lehet nem a legjobb példa, de egyformán néznek ki, mégis különböző.

2015. dec. 11. 12:19
 7/7 anonim ***** válasza:

#5: Az Alibaba-n, DealExtreme-en legalább 2010 óta árulják az alapmodellt, mert én is akkor hoztam be egy nagyobb szállítmányt (csak én nem 12 ezerért árultam). A Decus meg 2013-ban jelent meg. Van kérdés?

Hidd el, ez a szakmám, értek hozzá. A fenti egér, valamint az A4Tech, Trust, Hama, Mars, natec, Sharkoon, Tracer, Vakoss és hasonlók mind-mind kínai webshopos hulladékok, átcímkézve. Ne gyere azzal, hogy "az iPhone, meg a Playstation is Kínában készül", mert az egész más kategória.

Ismerősök kérdezik, hogy "a gyereknek jó lenne ez az egér?". Én meg 10 perc múlva küldöm nekik a linket, hogy "ugyanezt a sz**t ebben a kínai webshopban is megkaphatod, csak 9000 Ft helyett 12 dollárért". A Decus klónjai (vagy inkább vice versa) 15 dollárért mennek, idehaza meg 12-15 ezer forintért sózzák rá a szerencsétlen gyerekekre, akiknek csak a kinézet meg a világítás számít egy egérben.

2015. dec. 11. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!