A Speedlink decus gaming mouse mennyire jó egér?
palm gripes fogás
jobb kéz
trust gxt 25-höz képest milyen? (eddig azom volt csak tönkrement)
szenzora milyen?
gögője milyen?
talpai milyenek?
kapcsolók milyenek?
anyag milyen?
mennyire megbízható?
hány évig fogja húzni?
koppi999 nevű felhasználó kérdése:
Mennyi egy JÓ palm grip-es gamer egér?
Eddig trust gxt 25-öm volt csak tönkrement. Ennél egy jobbat akartam 10.000-res kategóriában, de nincsek nagyon jók.
Ezért felteszem a kérdést hogy mennyi is egy minőségi palm gripes , jobbkezes gamer egér?
A kritériumok :
2000+ dpi
dpi állító gomb
legalább 2 pluszgomb (programozható) a dpi állítón kívül
minőségi görgő
jó szenzor
jobb kezes kialakítás
PALM GRIP-ES FOGÁS
lehet lézeres vagy optikai is
fölösleges a vezeték nélküli
Eszedbe ne jusson megvenni azt a sz**t!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__6..
#4: "Normális teszt"? Hol van a szoftveres mérés? Gyorsulás, LOD, angle snapping, stb? Műszaki adatok?
Ez nem teszt, csak egy amatőr blogbejegyzés egy túlárazott, kínai webshopos csiricsáré hulladékról.
#5: Amatőrnek nem mondanám, de itt egy külföldi teszt: [link]
Amúgy ez a kínai dolog... Sántít. Ilyen alapon az összes termék hamisítható. Meg arra sincs bizonyíték, hogy a Speedlink átfesti... Mi van, ha épp a kínaiak csináltak egy gyengébb minőségű utánzatot. Autópiacon is előfordul ez az eset pl. Opel Agila és Suzuki WagonR+. Lehet nem a legjobb példa, de egyformán néznek ki, mégis különböző.
#5: Az Alibaba-n, DealExtreme-en legalább 2010 óta árulják az alapmodellt, mert én is akkor hoztam be egy nagyobb szállítmányt (csak én nem 12 ezerért árultam). A Decus meg 2013-ban jelent meg. Van kérdés?
Hidd el, ez a szakmám, értek hozzá. A fenti egér, valamint az A4Tech, Trust, Hama, Mars, natec, Sharkoon, Tracer, Vakoss és hasonlók mind-mind kínai webshopos hulladékok, átcímkézve. Ne gyere azzal, hogy "az iPhone, meg a Playstation is Kínában készül", mert az egész más kategória.
Ismerősök kérdezik, hogy "a gyereknek jó lenne ez az egér?". Én meg 10 perc múlva küldöm nekik a linket, hogy "ugyanezt a sz**t ebben a kínai webshopban is megkaphatod, csak 9000 Ft helyett 12 dollárért". A Decus klónjai (vagy inkább vice versa) 15 dollárért mennek, idehaza meg 12-15 ezer forintért sózzák rá a szerencsétlen gyerekekre, akiknek csak a kinézet meg a világítás számít egy egérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!