FunnyFace kérdése:
A videóvágás milyen hardvert vesz igénybe?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Elkezdett érdekelni a videóvágás, de a mostani gépem nem igazán bírja, ezért elkezdtem nézegetni a hardvereket, de nem igazán tudom, hogy a videóvágás mit is vesz igénybe és mit kellene fejleszteni.
Le tudnátok írni nekem, hogy a videóvágás mit is vesz igénybe?
Ez alatt azt értem, hogy például a játékhoz a videókártya a legfontosabb, ha fogalmazhatok így.
Előre is köszi.
2015. dec. 2. 13:35
11/11 anonim válasza:
"LC POWER 600W 80+ Nagy teljesítmény, magas 80% hatásfok ami kifejezetten a játékos kategoróába emeli"
mi az a kategoróába? goro a mortal kombatból? abban viszont biztos vagyok hogy ezek nagyon értenek a gépekhez mivel nem tudják mi az a hatásfok vagy csak nagyon hazudnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!