Szerintetek ez a 7870-es megérné ennyiért?
2015. dec. 1. 19:22
2/12 anonim válasza:
256 bites kártya. Ha még nem volt ilyened, egy új világ nyílik ki.
A garancia hiánya nem akkora hátrány. Ha eddig nem ment tönkre, most miért tenné?
3/12 A kérdező kommentje:
Úgy néztem hogy a 7870-es kártyák a Hardveraprón olyan 35 körül mennek.
2015. dec. 1. 19:31
5/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, most egy 5770-es kártyám van, ahhoz képest azért jóval erősebb. Csak még nem nagyon vettem ilyesmit használtan (max ismerőstől), ezért kicsit tartok tőle hogy átvágják a fejem.
2015. dec. 1. 19:33
6/12 anonim válasza:
Azért mivel normális boltból vennéd így nem hiszem hogy szar terméket vesznek át.
7/12 anonim válasza:
Ja sorry most nézem hogy ezt nem maga a bolt adja el.
8/12 totolala válasza:
A 7870 vagy az 29 270 vagy az 29 280 régi neve, első ára 50k, a második 60.(Nem tudom, melyik)
Bármelyik is az, megéri.
9/12 anonim válasza:
Kikötsz egy próbagaranciát, aztán mikor megérkezik a kártya ráereszted a Valley Benchmark-ot, meg a Furmark-ot. Ha nem kezd el szemetelni a kártya, akkor minden rendben.
10/12 anonim válasza:
A HD7870 az egy régi, de jó kártya. 10%-kal lassabb, mint az r9 270x, de lényegében ugyanaz a GPU van a kettő kártyán, csak utóbbi egy kisebb fogyasztású optimalizáltabb kártya. Én azt mondom 25-ért nagyon érdemes megvenni! 1920x1080-hoz szinte mindenhez elég, ha nem is max grafikán, de egy medium-high-on biztosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!