Megérné ez a gép ennyiért és megfelelne a célnak?
Alaplap:Asrock H81M VG4 - 11.556ft
CPU: Intel Celeron G1840 - 10.141ft
RAM: Crucial 4GB DDR3 1600MHz - 6.010ft
SSD: Kingston 120GB SV300S37A/120G - 14.210ft
Ház: XDL Basic X-01 - 4.101ft
Táp: FSP 350W ATX350-PNR OEM - 6.401 ft
Anyámnak lenne a gép, cél a legolcsóbb új gép, amivel már lehet netezni, böngészni és videót / filmet nézni 720p-ben. Vajon ez a gép megfelelő erre ennyiért?
Összesen 52.878ft.
Annyi kérdésem lenne még hogy ez a 120as SSD elég lesz-e
Összesen 52.878ft.
Annyi kérdésem lenne még hogy ez a 120as SSD elég lesz e ezekre a dolgokra? Windows 8at tervezek majd futtatni rajta.
Illetve a táp az OEM tehát nem dobozos, így kell még hozzá külön csatlakozó. Kérdésem hogy milyen csatlakozó kellene pluszban és mennyi darab belőle?
Az ilyen tápnál az OEM azt jelenti, hogy a hálózati csatlakozó nem lesz a csomagban.
A Win8-at pedig nem javaslom, a 8.1-et már inkább sokkal jobb a teljesítménye és jobb a teljesítménye, nem zabál annyit a gépből.
Valamint nem a csempékkel kezd a gép hanem az asztallal.
Azért kérdeztem a táp csatlakozókat, mert ehhez a táphoz konkrétan csak egy darab Sata csatlakozó került.
Igen, a monitor régi típusú szóval csak dsub van rajta.
Jó lesz de processzornak szerintem inkább ez legyen: Intel Pentium G3250
Celeron elég gyorsan el tud fogyni.
Mindegy igazából, youtube-on láttam egy gameplayt ezzel, de ha kamu se érdekel, nem játékra kell.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!