Miért nincs kérdés? Mármint valaszolatlan 😀
Figyelt kérdés
2015. dec. 1. 14:52
2/9 A kérdező kommentje:
Enis xd
2015. dec. 1. 14:55
3/9 anonim válasza:
Nem is tudom miért nincs...
Ha valaki normálisan felteszi a kérdést és van értelme,meg nem tették fel előtte a kérdést 20X-szor akkor valószínűleg hogy választ kap,ha nem így teszi fel akkor nem kap választ-esetleg pár kérdéssel kiegészítjük de nem valószínű,általában ilyenkor a Google a barát-a troll kérdések amiken lehet etetni a trollt 10+ válasz érkezik rá.:D
4/9 anonim válasza:
Persze, Ti itt unatkoztok, én meg hülyén fogok meghalni mert nem kapok választ a kérdésemre...:)
5/9 anonim válasza:
nem csak számtech - hardverek opció létezik. Rengeteg helyen várják a válaszokat, menj át más topicokba is :D
6/9 anonim válasza:
Én már néztem meg más topic-okat is.Talán még az elektronikus eszközök topic ami jó(nekem),néha egyéb kérdések kategóriába nézek bele.
7/9 anonim válasza:
Nekem pár napja két topicban is folyamatosan csökken az a kevéske (jóval 10 alatti) pontom, ahol kb. egy hónapja még olvasni sem jártam. (Tudományok és Ételek-italok)
8/9 anonim válasza:
...csak tudnám hogy lehet egyáltalán ott pontom (az utolsó 30 nap listájában)???
9/9 anonim válasza:
Mert a hardverekhez viszonylag sokan értenek, én is csak kószán tévedek el máshova, ez a téma viszonylag egyszerű, csak (nagyon) sokat kell olvasgatni hozzá. A többi helyre, amihez nem értek, én nem kontárkodok bele, csak kéthavonta egyszer átnézek a "programok" részlegre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!