Lehetséges hogy 50 éven belül megszűnik a TV, mármint nem maga a TV mint készülék, hanem TV mint szolgáltatás?
Nekem nincs TV-m, nem is vágyok rá.
Viszont simán megszűnhet.
szerintem maga a TV, mint szolgáltatás nem fog megszűnni, csak át fog alakulni. Ha megnézed, manapság ott a setboxokban az elérhetőség különböző adatbázisokhoz, ahol filmet, sorozatot nézhetsz meg (van amit ingyen, valamiért meg számláznak pluszt).
Én úgy gondolom ilyesmi irányba fog változni a dolog, ami egyébként nem is lenne rossz. De valamennyi igény eddig is volt rá meg most is van. Ha én hullafáradtan hazajövök és kikapcsolódásra vágyok, vagy feljövök gépezni vagy csak bekapcsolom a TV-t és nézem, mert semmihez nincs kedvem. Valami hasonló úgymond időt elütő funkciója szerintem meg fog maradni, csak lehet a netre mész fel filmet nézni, vagy ilyesmi.
Nálam már vagy 10 éve megszűnt...
Szerintem nem szűnik meg amúgy csak átalakul és teljes egészében az internetre költözik. Arra mindig is lesz igény, hogy egyetlen gombnyomásra kapd a műsort a fáradt arcodba, de fix csatornák helyett majd a szokásaid, profilod alapján automatikusan összeállított műsorokat fogod kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!