Ez hogy müködik a telekomnál?
rendeltem egy telefont és felhivtak hogy az előleg x összeg mert az emailba kaptam is hogy fognak kérni előleleget és tehát mobilon mikor beszéltem velük elmondtak hogy mennyi az összeg mert ez volt feltüntetve hogy:Ár összesen (bruttó)
Felhívjuk figyelmedet, hogy a szerződéskötés feltételeként a készülék árán túl mobilelőleg befizetése szükséges. Az előleg minimum értéke 10000 Ft. Kiemelt ügyfeleinknél eltekinthetünk a mobilelőleg befizetésétől. Amennyiben szükséges a mobilelőleg befizetése, annak pontos összegéről a telefonos adategyeztetés során tájékoztatunk. A mobilelőleg 100%-ban felhasználható.
DE rendeltem egy masik telefont most és annál viszont nincs ott hogy kérnek előleget nincs ott ez a szöveg csak hogy az ár átvételkor 0ft . szoval akkor erre a készülékre nem kérnek előleget?
"A mobilelőleg 100%-ban felhasználható."
Magyarul ha te azt a 10.000Ft-ot befizeted, legközelebb levonják például a havidíjból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!