Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen számítógép házat...

Bence2601 kérdése:

Milyen számítógép házat ajánlotok?

Figyelt kérdés

Kinéztem a Game Daemon 6004-et, nagyon jól néz ki, olcsó és jónak tűnik de össze vissza van hogy árulják van hogy nem és én ezt nem értem. Azt szeretném megkérdezni milyen gépházat ajánlotok viszont lenne néhány kikötés!

18 ezer Ft a max amit rászánok, egy R9 390-et tervezek bele szóval bele kell hogy férjen (308mm), 2 vagy több hűtő ventillátor legyen benne és szeretném ha fekete-piros színű lenne.

2015. nov. 28. 20:07
 1/10 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

nehogy megvegyél egy olyan noname szart annyiért...:)

Válassz egyet ezek közül amelyik tetszik

2015. nov. 28. 20:12
 2/10 Lord Hidan ***** válasza:
86%

Szerintem a Sharkoon házak se olyan jók ( volt már nekem is nem látatlanba beszlélek) ráadásul a vga is épp h csak rlfér

[link] 360mm-es vga fér el benne

Valahol ki tudsz fogni Z11 plust vagy neot is 18ért akcióban

pcx-en most 19 hátha belefér az az ezres

NZXT házak tetszenek még nekem de azok nem tudom milyen árban vannak

2015. nov. 28. 20:36
 3/10 anonim ***** válasza:
a kérdező leírta hogy fekete-piros szinü legyen, nyilván énis tudtam volna jobb házat belinkelni más színnel, de ha egyszer ez az elvárása akkor ne fehéret küldj
2015. nov. 28. 20:41
 4/10 anonim ***** válasza:

Sharkoon BD28:

[link]

2015. nov. 28. 20:46
 5/10 A kérdező kommentje:
Harmadik válaszoló köszönöm hogy szóltál. Azok a sharkoon házakba épphogy belefér, nem tudom, várok még ajánlatokat! :)
2015. nov. 28. 20:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Épphogy te miről beszélsz? 41cm vga is bele lehet rakni ha kiszeded a SSD tartót a Sharkoon Bd28 fekete piros kombó, 18 ezer ft alatt van...ennél több kell vagy mi ?:D
2015. nov. 28. 21:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Láttam valami aerocool fekete piros házat arról a márkáról miket tudtok mondani?
2015. nov. 28. 21:34
 8/10 A kérdező kommentje:
Végül a Sharkoon VG5-W piros mellett döntöttem! Köszöntem a válaszokat :)
2015. nov. 29. 18:18
 9/10 anonim ***** válasza:
jól döntöttél!
2015. nov. 29. 19:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Zalman Z3 Plus - Alapból jár hozzá 4 db 120mm-es ventilátor jól el lehet vezetni a kábeleket, és még jól is néz ki. Kiválóan szellőzik, minden ventilátornál található porszűrő. És a gépház tetején elhelyezkedő 2 db ventilátort pedig egy gomb segítségével lehet állítani, hogy magas vagy alacsony fordulatszámon pörögjön. (az egyik venti a négy közül pedig kék ledes)
2015. nov. 29. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!