Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a tápegység ellátná ezt a...

Ez a tápegység ellátná ezt a konfigot? Többi lent.

Figyelt kérdés

az a kérdésem hogy ez a táp : [link]

el látná-e a gépem konfigját?

Gép adatok:

Gépház : M-Tech FM12A-BK

CPU: Intel Core i5 4590

Motherboard: ASUS B85M-G

Memória (RAM) : Kingston 8GB DDR3 (2x4GB)

Videó kártya : Gigabyte GTX 970 mini ( [link] )

Tehát stimmelnének a csatlakozok meg a watt?

Előre is köszönöm!

2015. nov. 28. 13:35
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Mármint nem akartalak nyaggatni
2015. nov. 28. 14:48
 32/37 anonim ***** válasza:

Na jó, elmagyarázom:

Az a lényeg, hogy egy táp teljesítménye legyen arányos a minőségével. Ilyen egyszerű.

Egy alacsony minőségű de magas teljesítményű tápnak nincs értelme (említett LC táp), mert 500W-os rendszereket tönkre tesz, irodai konfigurációhoz meg feleslegesen drága. A raider is ilyen. 400W vagy alacsonyabb "kiszerelésben" teljesen korrekt lenne, mert akkor kerülne kb ~10 ezer Ft-ba és olcsón bármilyen belépőszintű konfigurációt kiszolgálhat kompromisszumokkal. A probléma ott van, hogy a te géped nem belépőszint és nem kéne felesleges kompromisszumokat vállalnod a tápegység silány felépítése miatt.

2015. nov. 28. 14:56
 33/37 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#31 igazabol en akartalak teged mert nem ertetem a gondolatmenetedet

LC-Power 500 asod teljesitmenyehez viszonyitod az uj tapod teljesitmenyet

nem pedig a felhasznalasi celodhoz

no mindegy

2015. nov. 28. 15:01
 34/37 A kérdező kommentje:
Tehát ez az 550-es raider FSP nem elég jóóó vagy már nem vagyok képben. Lehet hogy én vagyok a hülye de már tényleg nem tudom mit vegyek :S
2015. nov. 28. 15:08
 35/37 A kérdező kommentje:
Az FSP alacsony minőségű Bruh?
2015. nov. 28. 15:12
 36/37 anonim ***** válasza:
Mint minden tápegységgyártó, az FSP is készít különböző felhasználásra tápokat. A raider széria belépőszintre való, gyenge feszültségszabályozása, magas zajszintje és rossz felépítése miatt nem jó választás. FSP Aurum az a szint, ami neked kellene. Én azért ajánlottam a Be Quiet-et, mert ugyanazt a belsőt használják, csak normálisabb megoldásaik vannak, olcsóbban.
2015. nov. 28. 15:15
 37/37 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#35 jah

valahol mar irtam

30ezerig az osszes tap felrobban

30ezer felett csak a felük

:D

fsp egy hatalmas gyarto aki iszonyu kapzsi olyan mint Asus szoval kenytelen minel dragabban minel kevesebet adni

igy tesz szert minnel nagyobb tiszteseges haszonra

2015. nov. 28. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!