Tudnátok ajánlani egy jó pc-s oldalt, ahol jó komplett gépeket árulnak?
A keret max 60 ezer ft lenne. Nem játékra kell,inkább otthoni szórakozásra. Amiket néztem pcx-en nem rosszak,de a tápok gagyik bennük,és az asrock alaplapokban nem bízok !
Nem tudom,hogy egy 4.generációs lga 1150-es Celeron mennyire lehet jó,vagy jobb lenne egy A sorozatú AMD? Az igp leginkább netezésre,és filmnézésre kellene max 720p felbontás elég lenne,mert a monitor többet úgyse bír.
Mondhatnám, hogy 60 ezerért ne akarj komplett gépet prémium tápegységgel, de nem mondom.
Az AsRock alaplapok pontosan annyira jók, mint bármely más gyártó terméke.
Filmnézésre, netezésre mindegy, Intel Celeron vagy "A" sorozatú AMD. A fullhd videókkal mind jól elboldogul.
ritkabb mint a feher hollo
atlehet alakitanod pcx es konfigot es ugy rendeld meg
ennyi...
ahogy latom erthetsz hozza kicsit legalabb szoval nem tudom mi is olyan bonyolult...
igen egy celeron g (sajat gyenge igp vel) is boven eleg es 60 ba ugyase jon ki tobb
A szeriara itt még nincs szukseg se lehetoseg akkor inkabb (ha eleve nem erre godoltal) AM1 re ha amd
anyira legolcsobbakat kel valogatnod hogy nem is tudsz mit elrontani
tapbol meg valami legkisebb legjobb es kesz is
Komplett PC minőségi hardverekkel és arányos összeállítással? Ilyen nem nagyon van hazánkban.
Rakj össze magadnak egy gépet, vagy vegyél egy jó használtat.
Normális konfigurációt nem árulnak sehol nálunk.
Az a legjobb, ha iPonon összerakod.
Amúgy meg az ASRock alaplapok ugyanolyan jók, mint az ASUS, GIgabyte, MSI.
Hát kinek mi jött be. Én egyszer vettem Asrock alaplapot (H97 performance fatal1ty) és a cpu slotban a lábak elvoltak hajolva,sőt 1 láb hiányzott is...
Azóta inkább kerülöm ezt a márkát.
Ha rádfogják, akkor meg kell fenyegetni a boltot, hogy a fogyasztóvédelemhez fordulsz, rögtön ki fogják cserélni az alaplapot.
Bár nekem sosem volt Asrock alaplapom (sőt, nem is tervezek), általánosságban nincs velük semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!