Jo választás ez a VGA ezek mellé a hárdverek mellé?
Alaplap: Asus m5a97 evo r2.0
CPU: Amd fx 8350
CPU hütö: bequiet dark rock advanced c1
Ram: Corsair 16gb 1333 mHz ddr3
Táp: CoolerMaster g750m 750w
SSD: Samsung 850 evo 120gb
HDD: Western digital 1t
Jelenleg egy Gigabyte r9 280 oc 3gb-os vga van a gépben. Ezt szeretném lecserélni egy r9 390 8gb-os vga-ra.
Az lenne a kérdésem hogy ezek mellé a hardverek mellé megéri e? Ebben az ár katergoriában gondolkodom szoval drágább nem nagyon jöhet szóba. De gondoltam a 8gb és az 512 bit azért nem egy olyan ami elavulna 1 vagy 2 éven belül.
mi a véleményetek?
Köszi a válaszokat.
Most még akkor nincs szükséged jobb kártyára de megveszed most hogy ne kelljen jövőre cserélned?
Ez nem hangzik logikus érvelésnek :D.
Sőt, ha jövőre cseréled, amikor az igényeidnek kevés lesz, olcsóbban veheted majd meg az R9 390-et vagy annak megfelelő teljesítményű kártyát.
Egyébként látom hogy félsz az ismeretlentől, jó az amit megszoktál hozzáállás, de garantálom, ha azt a módszert követnéd a cserére, amit leírtam, már az új lap/proci/ram után vakarnád a fejedet az első játék után és valami ilyesmit mormognál a bajszod alatt
"Hmmm, valami mintha más lenne, ugyanaz a vga van a gépemben mint eddig?"
Az hogy INTEL, az még nem jellemez egy processzort, szóval attól hogy lecseréled intelre még nem lesz jobb.
De amit írtam, az a legújabb 6.gen. intel Skylake, és az fx már a 4.gen. i5-el sem volt versenyképes játékra egyáltalán, így határozottan állítom, hogy sokkal "simább" lesz a játék. Értem ezalatt azt, hogy nem csak az FPS szám határozza meg a játék élményt, hanem a "mikro szaggatások" száma/hossza is.
30 fps és 30 fps között is van különbség, bármilyen hihetetlen.
És igen, nőni fog az fps szám is biztosan.
Internetes vásárlás és kiszállítással történő rendelés esetén a vásárló kap 14 napot arra átvételtől számítva, hogy a megrendelt terméket rendeltetésszerűen használja és ezen határidőn belül gyári csomagolásába visszahelyezve visszaküldheti indoklás nélkül és elállhat a vásárlástól. Kérheti a pénz visszatérítését de le is vásárolhatja. (higiéniai termékekere pl. alsógatya nem vonatkozik).
Processzor hűtőn lévő paszta felhasználása beletartozik a rendeltetésszerű használatba, ezért van az, hogy néha valaki anélkül kap vagy csomagolnak neki mellé.
Szóval, ha megrendeled amit írtam, gyakorlatilag 1 postaköltségért kipróbálhatod a másik oldalt, amiben nem hiszel. Ha nem tetszik, akkor megrendeled a VGA-t és átvételkor vissza adod a futárnak az előtte vásárolt alkatrészeket a különbözetet pedig ráfizeted.
Ha ennyi "utánajárás" sem fér bele abba, hogy egy 115E forintos vásárlás előtt körbenézz és tájékozódj, akkor vedd meg egyből az R9 390et a hardvereid mellé, megéri és nem fog elavulni 1-2 éven belül.
HÁZ Deepcool Smarter - 6E
TÁP FSP 350W-PNR - 6E
MBO Asrock H81M-HDS R2.0 - 13E
CPU - G1840 - 11E
RAM - 1x4gb 1600v1866 hyperx - 6E
SSD - Teamgroup 120gb - 13E
Ez PCX-en 55E. Gyorsabb a proci mint az AM1-5350. Ennél olcsóbban rakod össze azt a konfigot?
#9-ben meg linkeltem játékteszteket, alul lapozhatod, sok van és hogy hol van benne az AMD. Ez a proci sok játékban még a mostani VGA-t se hajtja ki 100%-ban, nem hogy a 390-et, ne viccelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!