Bigfic1 kérdése:
üdv! Van egy r9 380 vga kártyám és nem értem hogy 2x6 pines csatija van hogy ez a tuning szempontjából nem lessz hátrány?
Figyelt kérdés
Sok fórumon olvastam hogy 1 db 6pines csati 75 wattra képes akkor 2 150 Watt plusz a pci-e 75 Watt ez 225 Watt a vga 980/1375 MHz gyári és 190 Watt tdp van megadva hivatalosan és én 1080/1500 tuningolni állítottam és megy csak akkor ez azt jelenti hogy még benne van a 225 Watt-ba vagy hogy van ez!!?? persze úgy tuningoltam hogy ccc-ben +20% áramfelvételi vmit is állitottam meg nem tudom a gpu z Ben terhelés alatt vmi vddc Power-nél 127 wattot ír ez mit jelent?2015. nov. 25. 22:16
1/5 anonim válasza:
A 6 pines is tudhat 75W feletti teljesítményt, a 6 és a 8 között csak a +2 földelés a különbség, így nem lesz túl stabil ha 75 felett kell adnia a 6pinesnek.
2/5 Közveszélyes Kontár válasza:
amit komoly tuningra szantak arra ezert nyomnak 8pin est is egyet legalabb akkor lazan marad hozza plusz
ellenben alehet pcie csati limitet tolta ki a vga gyarto,
ezert nem erdemes esznelkul tuningolgatni...
amugy meregethetned menyivel fogyaszt tobbet egesz gep es abbol kisilabizalhatod
amugy pedig annyi mindentol fugg ez... az is lehet hogy 190w n se leptel még mindeg tul... netan csak stresz alat lepnel tul
3/5 Közveszélyes Kontár válasza:
probald ki teszelesel is
amugy is tuningkor ha mar egy idealis erteket megtalaltal erdemes lenne...
4/5 Közveszélyes Kontár válasza:
* stresszelessel
amugy ha a +20% a tdp limit kitolasara vonatkozik akkor az 228W ot jelent szoval nem igazan vagy tul csak 3W al :D a "hardveres" limiten
Szia
5/5 A kérdező kommentje:
Áramfelvételi korlát az van +20%-ra állítva
2015. nov. 26. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!