Milyen porszűrős házat vegyek?
Figyelt kérdés
Milyen porszűrős házat ajánlotok, nem árt, ha a hűtése is jó, nem "gamer" gép lesz, csak kőkorszaki játékok lesznek rajta esetleg /COD I-II; MOHA/.2015. nov. 25. 19:18
1/2 anonim válasza:
én sharkoon vg4 házammal meg vagyok elégedve, halk, de elég jól hűt, még a nyári 35 fokokban is szépen teljesített. Porosodni nem nagyon porosodik eddig (lassan 1 éves).
2/2 JuhászDork válasza:
Én ilyen célra Zalman Z3Plust vettem újonnan 9500-ért.
Egy 775-ös konfigot építettem bele,egy GTX 285x2-vel.
A célnak tökéletesen megfelel.
Porszűrő könnyen tisztítható,a gyári 5db ventilátor ellenére iszonyat halk,nagy VGA is elfér benne,kábelmenedzsmentje nem az igazi,de azért kis ügyeskedéssel megoldható a kábelek elrejtése.
Mondjuk egy komolyabb konfigot nem építenék bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!