Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel Core i3-6100 / AMD FX-6300?

Intel Core i3-6100 / AMD FX-6300?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A kettő közül melyik lenne jobb játékra?

Egy R9 380 4GB-ot melyik tudna jobban "kihajtani"?

Köszi.

2015. nov. 25. 17:14
 1/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

azert meresz ilyen tavoli cpu kat osszehasonlitani

ketto kozul i3

amugy meg i5 4460

2015. nov. 25. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Az i3 játékban erősebb és a friss platform miatt alapvetően időtállóbb is lesz a konfig.

[link]

[link]

[link]

[link]

Csak ott jobb az FX, ahol az AMD tömi a fejlesztőket. A kártya mellé alapvetően mindkettő elégséges.

2015. nov. 25. 17:29
 3/8 Gooby8 válasza:
10%

Egyértelműen az AMD, mivel az intel 2x3,7Ghz az AMD pedig 6x3,5 túrbózva akár 4,2Ghz is lehet, bár ha úgy szeretnéd használni, akkor spórolni kell egy picit jobb hűtésre is, mert a gyári nemhinném hogy örülne neki..:) bár nem feltétlenül kell felhúzni, így is nagy a teljesítmény.

Gondolom azt tudod hogy alaplap sem támogat mindenféle processzort?:)

2015. nov. 25. 17:31
 4/8 anonim ***** válasza:
I3 erősebb , újabb , időtállóbb, ne hallgass az előttem szólóra, nem a magok száma és azok órajele a lényeg.
2015. nov. 25. 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen, az i3 jobb választás. Talán még a Haswell i3 is jobb.. de azzal inkább egyszinten van.

Mint ahogy írták, nem a magok száma és az órajel alapján kell procit választani.

Az FX csak akkor éri be az i3-at (átlagban) ha az húzva van, úgy meg nem egy árkategória a két proci.

2015. nov. 25. 17:47
 6/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#3 FX-6 ra raeroszakolhatnánk akkor hogy:

3x3,5

turbo nal ez a gyakorlatban is igy van, turbo csak akkor jon elo (maximalis) ha keves szal van kihasznalva tehat gyari beallitason nem tud 6magos turbo 4,2 re beloni

tuning meg... atlagfelhasznalonak nem is kell semmit tuningolnia barmit is vesz legfeljebb garancia idon kivul ha addigra nem valtsa le...

2015. nov. 25. 17:56
 7/8 totolala ***** válasza:

Gooby8 nagy állatság :)

i3

2015. nov. 25. 19:43
 8/8 Gooby8 válasza:
Bocsánat. Nem gondoltam volna hogy ilyen jó az i3.. AMD párti vagyok:) viszont amilyen válaszokat láttam inkább i3. Mégegyszer mindenkitől bocsi.:)
2015. nov. 27. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!