HP Copmpaq NX6310 laptop milyen procika támogat? Többi lent.
adott laptop jelenleg Celeron M 440(1,86 GHz-533MHz-1MB), i943/940GML chipsettel, és 2GB RAM-mal dolgozik a gép de igencsak lassú Win 7 Ultimate rendszer alatt (1440x1050-es megjelenitős)...
olvastam mindent de valahogy nem értem a dolgot. valahol irják hogy lehet rakni bele T5500-at is, máshol azt hogy a chipset nem támogatja a C2D procikat. Melyik állitás lenne igaz? Valaki csinált már ilyen "tuningot" az adott laptopon?
Milyen Processzort lehet rakni bele hogy gyorsabb legyen a gép? Core 2 Duo-ra gondoltam ha lehet.
Laptopban nem lehet procit cserélni tudomásom szerint... legalább is nem annyiért hogy megérné
Ramot és vinyot tudsz cserélni
ebay-en vannak óccsóé újak is (pl.: T2600 C2D) :D
az is lesz majd idővel de szerintem ebbe a gépbe valaki belenyúlt mert szerintem nem ez a proci kell bele gyárilag.
mármint a gyártó honlapján nem ez volt benne gyárilag
a gyártó 1 fajta laptopot csinált az 1400x1050-es megjelenitőből: [link]
látszólag nem Celeron M CPU-t raktak bele
Amit te linkeltél, az csak egy sok féle konfigurációból.
940GML chipset miatt nem lesz jó bele A Core Duo, mert ahhoz 667mhz-es FSB kéne.
renben értem :)
még 1 kérdés: hogyan lehet újratelepiteni ezt a gépet?
illetve még 1 :D honnan lehet szerezni hozzá magyar billentyűzetet? mert a jelenlegin nincs hosszú i betű és a j betű is hiányzik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!