Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen vidikártyát kellene...

Milyen vidikártyát kellene vennem?

Figyelt kérdés

Vista Home Premium, AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000 , 3,00GHZ , 2GB RAM

volt videókártya: NVIDIA GeForce 8600 GS és már kezd kinyaffani kb 2 év után

Online játékokhoz Lineage2, cod4, NFS-hez keresnék videókártyát... tanácstalan vagyok :/

2010. márc. 21. 10:42
 1/7 anonim válasza:
üdv sztem mostanában az nvidia 3 jegyű tagjai tarolnak. pl : [link] ez egy elég böszme kis kari:). olcsobban is vannak ilyesmik de a 20k s kategben már nagyon odavágó kis dolgocskák vannak. ati bol meg: pl [link] vagy az 5700 800 as széria, de persze ezekböl is vannak olcsobbak drágábbak. ez pl egy szép darab. : [link] ezt merem ajánlani ha van rá pénzed :DDDDDDDDDDD
2010. márc. 21. 11:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is egy 4850 est ajánlanék, de lehet elég belőle az 512 es is mert ezeket a játékokat fullba simán elviszi az is. 1gb csak akkor kell ha 1600 as felbontás felett játszol. Az előző által irt GT240-et is bőven veri.
2010. márc. 21. 11:43
 3/7 A kérdező kommentje:

Mennyire számit hogy Nvidia vagy sem mer ezeket nemtudom eldönteni hogy most hogy vannak...

[link]

vagy csak ezek az Nvidián belüli típusok?

mert én azt a Palit nevezetűt néztem ki, [link]

2010. márc. 21. 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:

meg a pistát kapard le a gépedről nagyongyorsan.

Visszafogja nagyon!

2010. márc. 21. 15:08
 5/7 A kérdező kommentje:
most ezzel azt akarod mondani hogy rakjak rá vindówz ikszpét és spóroljak meg 20-30 ezer Ft.-ot vagy csak egy fokkal jobb lesz?
2010. márc. 22. 00:43
 6/7 anonim ***** válasza:

hát a pista haver hd radeonját az első használat után terrorba tartotta. lényegében az 512es kártya egy 64es szintjén teljesített (az én 256os mobility radeonom többet tudott nála 3dmarkban ami elég tré dolog)

mostmár ő is rászerválta a 7tet aztán hasít a szekere neki is végre.

Szóval sanszos, hogy a vidikaridat tökét a pista szorongatja.

2010. márc. 22. 08:49
 7/7 A kérdező kommentje:
csak még vmiben segítsetek léci... Ez sztetek mennyire éri meg mennyire jó nekem? [link]
2010. márc. 31. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!