Melyik laptopot ajánlanátok asztali helyett főgépnek?
illetve ez teljesen más kategória?
Op.rendszerrel együtt 250k van rá! Netezés, film, némi office. Megbízhatóság, gyorsaság a fő szempontok.
Esetleg más opció?
Köszönöm

Csak olyat vennék, amiben SSD van.

"Netezés, film, némi office" Játék, bármi megterhelőbb?
Mert szerintem netezésre, filmre, némi officera 200-250-et költeni sok. 100 körüli gépek is bőven elegendőek erre.

Miért esne szét spontán? Én biztos nem költenék 200-250 ezret netezésre, filmezésre, és hogy kihasználatlanul álljon a 8GB Ram meg a 2GB-os VGA.
Nem kell a parasztvakításoknak, rémtörténeteknek beesni, 100-150 ezres gépek is teljesen jók a fent említett igényekre. ;)
Köszi a hozzászólásokat, az Acertől elégé fázom.
A későbbiekben, lehet, hogy munkagéppé válna, szóval valami 'normálisat' szeretnék, ami stabil, megbízható és gyors kb. 2-3 évre tervezve is. Illetve némi játék is szóba jöhet.
A fentiekről mi a véleményetek? Pro és kontra bármi érdekel... köszi

Az a baj, hogy amíg nincs konkrétum, addig nehéz válaszolni.
Mi lenne a munka? Office vagy 3d modellezés?
Milyen játékok? 10 éves, vagy vadi új játékok?

A munka az pénzügyi, gazdasági tervezés, kontrolling stb. adatbázisok, melyek kereszt hivatkoznak, akár több adatbázissal, ezek számításigénye lehet mérvadón.
A max 250-be az op.rendszernek és az office-nak is bele kell férnie. /a laptop.hu-nál ez 35k géppel együtt akciósan/ Így nem tudom, hogy az SSD mennyire férhet bele.
Játékban jelenleg nem vagyok otthon.

#5 én 250-ért használt (de még garanciális) üzleti dell latitude laptopokat nézegetnék gyárilag MAGYAR billentyűzettel és garanciával.
Nincs benne dedikált vga, van benne ssd (de ha nincs akkor raksz bele) gyors, strapabíró, megbízható.
Ha belefér a keretbe, akkor miért vegyen 100-ért egy kínai vackot, mikor ennyiért már normális minőséget is lehet kapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!