Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Moduláris táp #2?

Tom Hardy étrend kérdése:

Moduláris táp #2?

Figyelt kérdés

Lenne nekem egy ilyen tápom [link]

És venni akarok hozzá egy pcie kábelt mert az enyémet elhagytam a kérdés az lenne hogy ez a kábel: [link]

Jó lenne e hozzá?

2015. nov. 22. 18:38
1 2 3
 21/24 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#19 nem :D

egy mai darck rock pro p10 vagy p11 az mar dofi de igen ez meregdraga mint akkor a p6 :D

2015. nov. 22. 20:22
 22/24 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..

mai tapok :P

2db 380 i5K hoz egy 650 koruli kelene minimum

xfx pro modu 650 van relativ olcson ellenben lehetnek vele gondok netan a hangjaval...

atnezem mit is lehetne

2015. nov. 22. 20:25
 23/24 A kérdező kommentje:
a tápot 3-4 éve vettem 15 ezerért xD de jó vételnek tűnt mert Bequiet 600w... stb mondom biztos,de nemtudom mikor is adták ki ezt a tápot lehet átcsesztek vele.. most döbbentem rá énis mennyi idős is ez a táp amikor küldtem neked,elsem hiszem.. ezért is írtam egyből hogy veszek egy újat amihez kérném a segítséged mert látom értesz annyira hozzá mert nem akarok rossz döntéseket hozni mert elég volt belőlük.. köszi még1x.
2015. nov. 22. 20:25
 24/24 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

ezekhez 4db pcie 6+2pin jar

es viszonylag megfizethetoek

a zalman azthiszem nem modu a tobbi az

2015. nov. 22. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!