Moduláris táp #2?
Lenne nekem egy ilyen tápom [link]
És venni akarok hozzá egy pcie kábelt mert az enyémet elhagytam a kérdés az lenne hogy ez a kábel: [link]
Jó lenne e hozzá?
masik kerdesnel linkeltem milyen kell neked kb.
ez ugyan olyan lehet amit ott linkeltek csak bontatlan 8pin
380 asaidra nem 2db 8pin kell gondolom tehat 1 6pin es 1 8pin kell ra ha nem 2 6pin
ezt nem tudod rakotni 6pin re
jozan esszel belathatod hogy 380 ra 2 pcie csati kell (mindegy hogy 6 vagy 8 as)
vagyis osszesen 4 db pcie csati kell neked
a tapon 2db pcie kimenet van
jo lenne a tap pontos tipusa
egyaltalan a tapodra 4 pcie rakotheto e
vagyis 1 pcie kimenetre 2db pcie csati
mert amit en mutatatm az ujabb E10 600 CM voolt
a tied nem tudom milyen
#1 ez amit itt a kerdesben linkelsz 8 to 8 pin piros
ez olyan amit a masik kerresnel #1 linkelt csak az 8 to 4+4 pin volt
vagyis bontot ez meg bontatlan
egyszoval ez nem lesz jo pcie csatihoz ahogy az sem
es tapodra sem
neked ilyen kell: 8 pin modu to 6+2 pin
vagy 8 pin modu to 2x 6+2 pin
ez utobbi akkor ha a tapod bir 2 pcie kabelt egy pcie moduljan
de nem mindegy milyen a kabel ! szoval hiaba talalsz egy ilyent az a te tapodra nem biztos hogy jo is
ollyan kell ami a tiedre valo az a biztos
ha a csatik egymasba dughatok vagyis hat a 8pin a te tapodba dughato akkor muszeresz meg tudja mondani hogy megfelelo e a pin kiosztas vagyis a vga d azt kapja amit kell
tapod pontos tipusa mar csak azert is fontos lenne hogy megfelel e egyaltalan teljesitmenyben
200+200 majdnem amit a referencia 380 asok kernek ha 190 szamolunk akkor is 380W :D mint a neve
a procid mi lesz mellete? egy huzas nelkuli intel ha desktop es nem oskovulet akkor nem fogyaszt sokat de 100W t erdemes hozza adni 480W meg mar eleg sok... igaz enyit csak abszolut maxon enne valoszinu
a gond akor van ha 4db vga csatit nem bir el a tapod
(ralehet kotni barmit barmire de attol még tonkre mehet igen hamar :D )
van sok kep
ez 1x es pcie (8 to 6+2) kabel igaz ez hosszabito ahogy nezem
a 2x est linketem a masik kerdesnel
lehetne atalakitozni molexrol pl (ha olyan kabeled van :D)
de nem tudni hogy ennyi terhelest birnanak e a molex ek meg melesleg az idealis ha 2db molex rol van 1 db pcie atalakitva ami azt jelenti hogy
4 molex kell 1 vga hoz
8 molex a 2 vga hoz :D es talan 4 molex sincs a taphoz...
Molexekből [link]
Ha ilyenre gondolsz van ennyim :D meg ezeket belehet szerezni nem úgy mint ezeket a pcie csatikat... :(
#8 ez valami toldonak tunik
csak molex kimenetek kelenek a taprol
az a baj molexeket nem tudni hova kototek a tapban vagyis nagy terhelest mar nem biztos hogy elbirnak es hat 380W az eleg nagy :D
ezert kelet volna tapod pontos tipusa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!