Intel Core i5 6000-es szériáról mik a vélemények?
Szerintem az amd jó. egy fx 6300-at vettem, mert sajnáltam rá a pénzt. 2-3 hónap múlva megvettem az általad említettet és nagyon meg vagyok vele elégedve.
tudom, nem erre kérdeztél és a véleményem is elfogult (amd-t részesítem előnyben, összesen 1 inteles gépem volt pár hónapig)
ha jól tudom, az újabb intelek kevesebbet esznek, és csak annyi még a különbségük, hogy a beépített VGA sokkal erősebb (40%kal elvileg) Na már most ha az integrált videokártyán a GTA V lowon HD-ban ment 18-40FPS-sel, akkor azon a procin még jobban menne. DE! Mivel te gondolom külön videokártyát fogsz mellé majd rakni, ezért a prociban lévő VGA nem fog kihasználásra kerülni. Számítási teljesítményben pedig pár százalékos eltérés van.
Ergó, kapsz egy procit ami kevesebbet eszik, és néhány százalékkal jobb a számítási teljesítménye.
Az integrált videokártya a procinál pedig le lesz tiltva, ha mellé raksz egy másikat.
én maradnék a 4xxx-es szériánál.
az i5-tel jobban jársz.
kevesebbet fogyaszt, nem kell rá új hűtő.
a lap itt 15-20k a proci 50k
amd-nél proci 45k alaplap 25-30k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!