Játékokra mennyire alkalmas ez a konfig?
-INTEL Core2Quad Q9550 64BIT CPU (4x2.83GHz) 12MB l2 cache, 1333FSB
-4Gb DDR3-1333 RAM
-1000GB (1.0Tb) HDD (SATA2)
-Multi DVD-RW
-INTEL G41 chipset
-AMD6450HM:2048Mb (össz grafika) DDR3 3D DX11 különálló videókártya!
-HD Audio 2.1 alaplapi hangvezérlő
-Broadcom Gigabit alaplapi hálózati vezérlő
Plussz 4 gb ramal és egy erősebb nvidia kártyával mire lenne képes?
Hasonlót összehoztam a pcx webáruházban, ez garisan kerül kb ugyanannyiba:
Lap: Gigabyte GA-F2A68HM-S1
Proci: AMD A8 7600
Mem: Kingston 2x4GB DDR3 1866MHz HX318C9T3K2/8
Táp: Thermaltake hamburg
Ház: mindegy, akyga kerülendő, nagyon rossz visszajelzéseket lehet olvasni róla(repedt, satöbbi)
Összeszerelés nyet, áfával így 68575
Egyéb ami kell: hdd 1tb: 10E használtan
Monitor: 5-10E szintén használt
Végső ár: 90-100E
hat nem tudom #31 #32
alaplapbol 88 as lenne jo, ha nincs olcson...
gephaz nem mindegy egyaltalan es az sem mindegy hogy legolcsobb akyga vagy mindegyik olyan, szalitasban meg minden olcso haz megserulhet ha gyenge anyagu
a gephaznal az fontos hogy alsotapos legyen (alulra helyezheto a tapegyseg) es ott legyen porszuro alatta ahol besziv
azt a par ezret nem eri meg a hazon sporolni hosszutavon
persze ha osszeszerelest nem irsz, ha kerdezo ossze tudod szerelni, akkor vegulis hasznalt gephazat is vehetnel, de nem szoktak normalist eladni (ilyen olcso arsavban)
monitorokrol meg annyit hogy manapsag mar nagyon jo lenne full hd st venni mivel oprendszerhez, netezeshez, filmezeshez stb stb jobb es mar ez a "minimalis felbontas"
jatekoknal is nagyon jol jon majd egy normalis vga val, kicsit kisebb felbontassal nem sokat nyer inkabb veszit ha proci limitet okoz
ha a K s apu ugyan annyi akkor kesobb jol johet szinten
de igy még vga ra szinten nincs
ellenben ha ilyeb szukosen fert bele minden... akkor tenleg jobb lehet fm2+ on maradni hisz nem ferne bele i5 talan 120 as keretel sem :/
gephazat amugy nem irtad menyi penzbe szamoltad be 0, 4, vagy tobb ezer...
Sziasztok, nekem hosszura nyult mar ez a kerdes
Azóta már néztem pár összeállítást, hasonló 88-as chisetes lappal se kerülne többe, ha ragaszkodik az intelhez akkor hasonló árban G pentiummal ki lehet hozni. Házat 6-7 körülit számoltam kb. Vga használtan 15-20, mindenképp lazítani kell picit azon a 100-a kereten, de az apu is elég lehet addig. Monitor ízlés dolga, én például sosem vágytam full Hd-ra, igényeimet egy szinte teljesen azonos paraméterű szintén 19-es asus kielégíti, jobbra csak bővebb keret esetén jutna. Mondjuk egyáltalán kérdés, hogy tényleg mi van már meg a géphez, lehet monitor nem is kell.
Intelhez ragaszkodás esetén:
Gigabyte H110M-S2H
Intel Pentium G4400
Crucial Ballistix Sport XT 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 BLS2CP4G3D1609DS1S00CEU
FSP 350W FSP350-60APN
Áfásan: 60E
Ház: 5-10E, ha nem muszáj alsó tápos, akkor olcsóbb lehet.
Vga: 15E-20E használt Geforce GTX 560, vagy Ati 6770-7770
Egyebek: HA maradunk a minimál igényeknél, akkor HDD+monitor 15E-ből is kijöhet, de ekkor szigorúan használt és nem lesz 1Gb tárhely hanem picivel kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!