Milyen alaplapot vegyek FM2/FM2+ alá?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Milyen alaplapot ajánlanátok az fm2-es foglalathoz? Én az Asrock a88x extreme6 ot nézem. van valami jobb ötlet?2015. nov. 18. 09:05
1/3 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó lap , talán még feleslegesen jó is , bár a processzorodat nem ismerem , de ha nem akarod szénné tuningolni ( amihez persze komoly hűtő is kell) , akkor elég lesz egy picivel olcsóbb 20-22 ezer forintos lap is.
Például:ASUS A88XM-PLUS.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem egy a8 6600k procim van. Amit később Majd szeretnék cserélni valami kaveri-re. Azt szeretném hogy nagyon sokáig jó legyen. Mivel már az Abit nincs egy ideje, és azt hallottam hogy az asrock-ot szeretik most úgy mint annó az abit-ot így ezt néztem ki. Tuningolni akarok. Az asusról sok rosszat hallotam.
2015. nov. 18. 12:18
3/3 A kérdező kommentje:
Ja és a hűtésről egy Raijintek Aidos gondoskodik.
2015. nov. 18. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!