Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan kell makrózni és mire...

Hogyan kell makrózni és mire való?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megvan az első kifejezetten gamer billentyűzetem és programozható egerem is. Első sorban nem játék miatt vettem őket, hanem grafikai munkához, de mostanában játszom is olykor és szeretném megismerni a funkcióit az eszközeimnek még jobban. Egy Gigabyte m6980X egér és egy ASUS/SASV Cerberus billentyűzetem van. Mindkettő makrós lehetőségekkel megáldva. Azt értem, hogy hogyan lehet beállítani, de hogy mit és miért, azt nem.

2015. nov. 16. 18:40
 1/4 Tengor ***** válasza:
Kézikönyv?
2015. nov. 16. 18:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha bizonyos billentyűparancsok sorozatára van szükséged vagy arra, hogy valamilyen szöveget egy gomb nyomásra kiírj (esetleg ezek kombinációjára), akkor hasznos. Elsősorban játékokban van értelme, de a munkát is nagyon erősen segítheti, ha könnyen le tudod írni, hogy mit szoktál csinálni. De használható általános felhasználásra is (például kapcsoljon ki minden programot és indítsa el a chromeot stb).
2015. nov. 16. 18:46
 3/4 A kérdező kommentje:

A kézikönyvekben csak az van leírva, hogy melyik billentyűkombinációval tudom beállítani a funkciókat, valamint az egérhez van egy program, ahol be lehet állítani.

Például - ha jól értem - meg tudnám csinálni, hogy a GTA V-ben a "hívd el a pegasust és kérd ki a Besra repülőgépet és menj a reptérre" folyamat egy gombnyomásra történjen?

vagy grafikus szoftverben a billentyűkombóval nem meghívható ablakokat tudnám behívni ilyen formán?

Mennyire bonyolult sorozatot lehet beállítani?

2015. nov. 16. 18:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez az egértől és billentyűzettől függ. Mivel ezeket a típusokat nem ismerem, ezért specifikus választ nem tudok adni.
2015. nov. 16. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!