Hogyan kell makrózni és mire való?
Sziasztok!
Megvan az első kifejezetten gamer billentyűzetem és programozható egerem is. Első sorban nem játék miatt vettem őket, hanem grafikai munkához, de mostanában játszom is olykor és szeretném megismerni a funkcióit az eszközeimnek még jobban. Egy Gigabyte m6980X egér és egy ASUS/SASV Cerberus billentyűzetem van. Mindkettő makrós lehetőségekkel megáldva. Azt értem, hogy hogyan lehet beállítani, de hogy mit és miért, azt nem.
A kézikönyvekben csak az van leírva, hogy melyik billentyűkombinációval tudom beállítani a funkciókat, valamint az egérhez van egy program, ahol be lehet állítani.
Például - ha jól értem - meg tudnám csinálni, hogy a GTA V-ben a "hívd el a pegasust és kérd ki a Besra repülőgépet és menj a reptérre" folyamat egy gombnyomásra történjen?
vagy grafikus szoftverben a billentyűkombóval nem meghívható ablakokat tudnám behívni ilyen formán?
Mennyire bonyolult sorozatot lehet beállítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!